Last news in Fakti

23 Септември, 2020 13:44 2 285 1

Играч на Барса: Не мога да си представя Барселона без Меси

  • лео меси-
  • футбол-
  • барселона

Аз, както и всички каталунци, не вярвахме, че Меси може да напусне отбора

Играч на Барса: Не мога да си представя Барселона без Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на Барселона Сержи Роберто разказа за емоциите, които е преживял около конфликта между ръководството на клуба и звездата Лионел Меси. Както е добре известно, геният на световния футбол беше на косъм от това да напусне "Камп Ноу" през това лято, но в крайна сметка остана като част от отбора на "блаугранас".

Роберто е доволен от факта, че аржентинецът остана в отбора и е убеден, че той ще дава 100 процента за отбора.

"Аз, както и всички каталунци, не вярвахме, че Меси може да напусне отбора. Не мога да си представя Барселона без Лео. Просто се надявах, стисках палци, че той ще остане. Меси е пълен професионалист, тренира отлично и не се съмнявам, че ще дава 100 процента от себе си за Барселона", каза Сержи Роберто пред каталунските медии.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Некой си

    0 7 Отговор
    Гении е Роналдо,тая табуретка е пълен провал !