23 Септември, 2020 16:13 9 772 10

Нови ексклузивни разкрития за Михаел Шумахер

  • ferrari-
  • формула 1-
  • михаел шумахер

Миналата седмица бившият началник на Ферари Жан Тод, който е един от малкото хора, които имат достъп до Шуми, сподели, че 51-годишният германец продължава да се бори

Нови ексклузивни разкрития за Михаел Шумахер - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият пилот на Ferrari Михаел Шумахер вероятно е във вегетативно състояние и шансът да се възстанови напълно е малък. Това мнение изрази известният неврохирург Ерих Риедерер. Той уточни, че легендата на Формула 1 прави малки крачки с чужда помощ, което е нещо ново от досегашните информации, които се появяваха в публичното пространство през последните години.

Седемкратният световен шампион получи ужасяваща травма на главата по време на ски инцидент през 2013 година на ваканция в Мерибел, Френските Алпи и оттогава насам семейството му се грижи за него в дома им край Женевското езеро, след като прекара шестмесечна кома в болница.

Миналата седмица бившият началник на Ferrari Жан Тод, който е един от малкото хора, които имат достъп до Шуми, сподели, че 51-годишният германец продължава да се бори.

Това вдъхна надежда сред милионите почитатели на Михаел, но Риедерер, който не е свързан лично със случая на големия шампион, изказа мрачна прогноза.

„Мисля че е във вегетативно състояние, което означава, че е буден, но не реагира. Диша, сърцето му бие, вероятно става и прави малки крачки с помощта на друг, но не повече. Смятам че това е максимумът за него. Има ли някакъв шанс да го видим такъв какъвто беше преди инцидента? Не мисля“, заяви специалистът в документален филм по френската телевизия „TMC”.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Костов

    18 9 Отговор

    До коментар #1 от "Шуми съм":

    Господ да те накаже тебе!
  • 3 АБСД

    21 4 Отговор
    Господ може да накаже и този който кълне. Не вярвам, Шумахер да ви е направил нещо.

    Коментиран от #8

  • 4 Шабиха

    11 27 Отговор
    Хак му е. Наигра се, наскача се, сега да си седи на г..а. Върна му се тъпкано за всички подлости и нечестни игрички през цялата му кариера.
  • 5 незнайко

    6 2 Отговор
    Живия труп . Просто не ми се мисли, как щеше да се развие живота на това семейство, ако го бяха оставили да почине . ПАРИТЕ НЯМА ДА ГО СПАСЯТ, ТОВА Е ЯСНО !!!

    Коментиран от #7

  • 6 МНЕНИЕТО

    10 2 Отговор
    на неврохирурга е компетентно, и се простира до възможностите на съвременната медицина, повече едва ли може да се направи, имам мрачни спомени от моето детство когато мой връстник при инцидент си прекъсна гръбначния мозък, и се парализира изцяло, даваха надежди, направиха му много операции, поживя 10-тина години във вегатативно състояние, и почина, дано се оправи Шуми, но трябва да стане чудо, дано бог да му е на помощ.
  • 7 В пирогов щеха да го оправят

    7 4 Отговор

    До коментар #5 от "незнайко":

    За шише ракия каца зеле и прасе😂😂😂😂😂
  • 8 Можеше теа милиони де са похарчени

    3 17 Отговор

    До коментар #3 от "АБСД":

    За тоа труп да ми ги даде жена му и да си оправа живота...и семеиство щех да имам и бизнес и да се развивам
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Карък

    3 2 Отговор
    Ще си е зеленчук според мене завинаги за съжаление🤔 да караш у формулата и да ти няма нищо а едни ски и довиждане, е тва е карък🙂