24 Септември, 2020 12:00 2 221 0

Холивудска звезда с оферта за закупуването на клуб на Острова

  • райън рейнолдс-
  • футбол-
  • рексъм

Двамата се предложили 2 милиона паунда за „червените дракони“

Холивудска звезда с оферта за закупуването на клуб на Острова - 1

Холивудската звезда Райън Рейнолдс и режисьорът Роб Макелени са направили оферта за придобиване на контролния пакет акции на уелския Рексъм, който играе в петото ниво на английската футболна пирамида.

Двамата се предложили 2 милиона паунда за „червените дракони“, които в момента са собственост на своите фенове. Привържениците на тима проведоха гласуване, с което беше взето решение за продължаване на преговорите.

Очаква се сделката да бъде оформена в следващите няколко седмици, а не както имаше прогнози, че може да отнеме месеци. Така ще бъде сложен край на деветгодишното управление на клуба от Тръста на феновете.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА