Last news in Fakti

25 Септември, 2020 09:52 1 925 3

Скандалният Марио Балотели на крачка от трансфер в отбор от Серия А

  • серия а-
  • марио балотели-
  • футбол-
  • дженоа

Бившият италиански национал ще премине със свободен трансфер в тима от Генуа

Скандалният Марио Балотели на крачка от трансфер в отбор от Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

Скандалният нападател Марио Балотели е на крачка от трансфер в Дженоа. Медиите в Италия съобщават, че италианецът ще подпише договор с „грифоните“ за една година.

Бившият италиански национал ще премине със свободен трансфер в тима от Генуа, след като последният отбор, в който играеше – Бреша, изпадна в Серия Б.

Противоречивият му завършек в Ломбардия засили слуховете, че Балотели ще се премести извън Италия, но Дженоа е протегнала ръка към нападателя и договорът между двете страни е само формалност. През миналия сезон нападателят реализира пет попадения в 19 мача за Бреша в Серия А.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разбирач

    5 0 Отговор
    Балотели е най-талантливия футболист в света, но за съжаление само в Хебър Пазарджик може да разкрие безспорния си талант
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Да дойде

    2 0 Отговор
    в Ботев Враца, да си върнем и Божинов и ще има ''Атомно дуо"