Last news in Fakti

26 Септември, 2020 12:30 1 966 3

Дейвид Бекъм има нова мания - пчели

  • дейвид бекъм-
  • пчели-
  • футбол

Той е решил да започне да произвежда мед, след като се е превърнал в запален пчелар по време на карантината през пролетта заради пандемията от коронавирус

Дейвид Бекъм има нова мания - пчели - 1

Футболната звезда Дейвид Бекъм има нова мания - пчели, пише Daily Mail. Англичанинът обмисля дори да влезе в този бизнес. Той е решил да започне да произвежда мед, след като се е превърнал в запален пчелар по време на карантината през пролетта заради пандемията от коронавирус.

45-годишният бивш английски национал дори вече се е спрял върху няколко търговски марки за своята продуктова гама от натуралния подсладител - „D Bee“, „Seven Honey“ и „Goldenbees“. В дома си Бекъм има собствено оборудване за добиване на мед и свой рояк.

Първоначално той е започнал да отглежда пчели като хоби, но до такава степен се е запалил, че дори сам си произвежда кошерите. Бекъм притежава американския футболен клуб Интер (Маями).


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 сила

    5 0 Отговор
    то и футбола му беше само хоби основно се занимаваше с реклама