Last news in Fakti

26 Септември, 2020 17:46 1 941 0

Диего Симеоне: Суарес беше убеден да дойде, може да играе утре

  • диего симеоне-
  • луис суарес-
  • атлетико мадрид-
  • футбол

„Пристигането на Суарес ни кани да продължим да се развиваме като клуб и като отбор

Диего Симеоне: Суарес беше убеден да дойде, може да играе утре - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че Луис Суарес е бил убеден да пристигне на „Уанда Метрополитано“ от първия момент.

„Пристигането на Суарес ни кани да продължим да се развиваме като клуб и като отбор. Неговата класа ще увеличи вътрешната конкуренция в отбора. Надявам се той да продължи да вкарва по същия начин, както го правеше с Барселона“, коментира Симеоне.

„Още преди той да отиде в Барселона, съществуваше възможност да дойде при нас, но избра друг път. Тези шест години бяха изключително успешни и прекрасни за него. Той демонстрира страхотен футбол“, добави аржентинският специалист.

„Надявам се, че ще успее да се адаптира достатъчно бързо към новата обстановка.“

„Суарес има страхотна игра с гръб към съперниковата врата. Движенията му генерират много пространства за съотборниците му в предни позиции. Бяхме наясно, че Мората напуска и трябваше да намерим заместник, който да ни донесе нужната класа. Суарес беше перфектната възможност за нас“, продължи треньорът на Атлетико Мадрид.

„Петъчният ден беше много натоварен и дълъг за Суарес. В крайна сметка той тренира много добре с отбора. Има голям ентусиазъм в него. Той може да играе утре. Ще решим дали ще започне като титуляр или ще се появи в игра през второто полувреме.“

„Суарес беше убеден да дойде в Атлетико още от първия момент, когато говорихме. Той знае, че това е мястото, където може да продължи кариерата си и в същото време може да демонстрира най-доброто, на което е способен. Той откри това, което се нуждае в този момент от своята кариера“, каза още Диего Симеоне.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА