Last news in Fakti

26 Септември, 2020 21:04 1 912 1

Куман не се е отказал от Лаутаро Мартинес, Барса предложили 15 млн. евро на Интер

  • интер-
  • лаутаро мартинес-
  • барселона-
  • роналд куман-
  • футбол

Барселона отдавна насочи вниманието си към аржентинския стрелец, а то се засили още повече след напускането на Луис Суарес по посока Атлетико Мадрид

Куман не се е отказал от Лаутаро Мартинес, Барса предложили 15 млн. евро на Интер - 1
Снимка: Instagram

Барселона не се отказва от привличането на нападателя на Интер Лаутаро Мартинес. Треньорът на каталунците Роналд Куман заяви, че клубът няма как да пропусне възможност да се подсили. В последната си оферта „блаугранас“ предложиха на „нерадзурите“ първоначална вноска от 15 милиона евро, но в крайна сметка развитие по сделката няма.

Барселона отдавна насочи вниманието си към аржентинския стрелец, а то се засили още повече след напускането на Луис Суарес по посока Атлетико Мадрид.

Nuova maglia, nuova stagione. 🙅‍♂️💪 #ForzaInter 🔵⚫️

Публикация, споделена от Lautaro Javier Martinez (@lautaromartinez) на Сеп 25, 2020 в 9:15 PDT

„Няма да отхвърля никой, но, както казах фокусиран съм върху играчите, с които разполагам. Барселона винаги трябва да подготвена да се подсили“, заяви Куман.

Каталунците са предложили на Интер 15 милиона евро под формата на първоначална вноска, а след това да бъде изплатена исканата от италианския гранд сума. Но медиите в Испания посочват, че основната цел на Барселона през това лято е Мемфис Депай. От своя страна Лаутаро Мартинес публикува снимка в социалните мрежи, на която е с новата фланелка на Интер и под нея написа: „Нов екип, нов сезон. Само Интер!“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лупи

    2 1 Отговор
    Али Соу щял да взима.