Last news in Fakti

27 Септември, 2020 11:22 1 956 0

Бивш шеф в Левски влезе в управата на Тръст "Синя България"

  • левски-
  • тръст синя българия-
  • тодор минев

В Управителния съвет на сдружението влязоха 9 души

Бивш шеф в Левски влезе в управата на Тръст "Синя България" - 1
Снимка: БГНЕС

Фенската организация Тръст "Синя България", която притежава 10% от акциите на Левски, проведе Общо събрание, на което бе избрано и ново ръководство.

В Управителния съвет на сдружението влязоха 9 души. Това са Александър Чакъров, Николай Облаков, Иван Евстатиев, Димитър Костадинов, Никола Генов, Даниел Стрезов, Антони Джамбазов, Иван Цолов и Тодор Минев. Последният е бивш маркетингов директор на Левски, който бе освободен след идването на бизнесмена Васил Божков на "Герена".

Членовете на УС на "Синя България" ще изберат и нов председател. Възможно е това отново да е Даниел Стрезов, който пак намери място в ръководното тяло на организацията.

До дни пък Левски трябва да даде старт на кампанията с членски карти. Очакваше се тя да стартира в началото на месец септември, но това не се случи заради разногласия около цените на картите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА