Last news in Fakti

27 Септември, 2020 13:33 1 724 0

Куриоз: Отбор пътува 1500 км за мач, който е отменен заради COVID-19

  • депортес антофагаста-
  • коронавирус-
  • футбол-
  • чили-
  • коло коло

От ръководството на Коло Коло заявиха, че съжаляват за причиненото неудобство от съперника, но е трябвало да спазят здравните протоколи

 Куриоз: Отбор пътува 1500 км за мач, който е отменен заради COVID-19 - 1


Чилийският тим Депортес Антофагаста пропътува 1500 км, за да изиграе мач от първенството в събота, но едва на стадиона разбра, че срещата е отложена заради положителен тест за COVID-19 на служител на домакините от Коло Коло.

Чилийската лига заяви, че случаят е бил открит в петък в делегацията на Коло Коло, която е пътувала до Бразилия за мач на Копа Либертадорес.

"Разочарован съм от случилото се", каза спортният директор на Антофагаста - Виктор Оярзун, пред журналисти и добави, че клубът е планирал пътуването до Сантяго преди няколко седмици.

"Не ни пуснаха в съблекалнята и чакахме половин час официалното известие. Не е правилно да изминавате близо 1500 километра и един час преди срещата да ви кажат, че тя е прекратена за предполагаем положителен тест, който дори не е играч", добави той.

От ръководството на Коло Коло заявиха, че съжаляват за причиненото неудобство от съперника, но е трябвало да спазят здравните протоколи.

Коло Коло е най-успешният клуб в Чили с 32 титли в първенството, но в момента е на предпоследната 17-а позиция в класирането и има опасност да изпадне от елита за първи път в историята си.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА