Last news in Fakti

27 Септември, 2020 17:43 1 940 1

Халф на Левски със съмнения за доста тежка травма

  • левски-
  • футбол-
  • радослав цонев

Днес или утре на полузащитника му предстоят обстойни прегледи, които ще покажат точно какво е състоянието му и кога евентуално ще бъде готов за игра

Халф на Левски със съмнения за доста тежка травма - 1
Снимка: levski.bg

Халфът на Левски - Радослав Цонев получи контузия в коляното още в началото на мача с Ботев (Пд). В 5-ата минута той падна на земята, без да има съприкосновение със съперников футболист.

Съмненията на лекарския щаб са, че травмата е доста тежка. Днес или утре на полузащитника му предстоят обстойни прегледи, които ще покажат точно какво е състоянието му и кога евентуално ще бъде готов за игра, пише "Тема Спорт".

Цонев бе заменен от французина Тома Даске. Във втори пореден двубой той влезе като резерва в средата на терена - в началото на сезона бе ползван като защитник.

Даске бе в ролята на дефанзивен халф, което доведе до вътрешно разместване и Спиерингс се премести по-напред до Борислав Цонев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    0 0 Отговор
    Дано да е лека, но защо се напъваше да се връща в България?