Last news in Fakti

28 Септември, 2020 10:52 1 798 3

В Левски очакват двама нови футболисти

  • левски-
  • георги тодоров-
  • футбол-
  • селекция

Не е изключено още тази седмица да пристигнат играчи на проби

В Левски очакват двама нови футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорският щаб на Левски очаква двама нови футболисти. Желанието на Георги Тодоров е тимът да бъде подсилен с крайни защитници, тъй като от началото на сезона "сините" имат проблем с бековете.

Не е изключено още тази седмица да пристигнат играчи на проби. На "Герена" вече тестваха Клаудио Тавареш. Очакваше се португалецът да подпише договор, но в крайна сметка се стигна до разминаване между двете страни.

Младежкият национал Ивайло Найденов за момента е без алтернатива на позицията десен бек. Вляво Георги Тодоров редува Матео Стаматов и Орлин Старокин.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    7 1 Отговор
    Действително отзад Левски са пълна трагедия,от там на сетне всичко куца.С един добър играч като Цонев само неможе да стане.Напред всички куцат,особено от как се разду,че Ст.Иванов и Робърта ще ги продават нищо не играят.По добре да не ги пуска.По този начин,няма да стане...

    Коментиран от #2

  • 2 123

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мимч":

    Ами то Стаси нищо не играе когато няма креативен бек зад гърба си , а Найденов в това отношение никакъв го няма защото трябва да покрива трагичните централни защитници. Изобщо без Жиката отзад си е гола вода и ако могат да му вземат някой лев е добре .
  • 3 миш

    0 0 Отговор
    По колко пари ,ще вземат футболистите на Левски за мача с Ботев,като заплата?Защо,събирате дарения?Трябва ли да им плащате въобще нещо на тези .....Има отбори,къде може да бият само Левски,или поне да им е сефтето.