Last news in Fakti

28 Септември, 2020 12:02 2 360 3

Спонсор се подигра по брутален начин на клуб от Ла Лига

  • атлетико мадрид-
  • футбол-
  • ла лига-
  • гранада-
  • спонсор-
  • гавра

На профила на букмейкъра Winamax Deportes в Twitter се появи изображение, което изобразявало зоните, в които нападателят на Атлети Жоао Феликс е играл най-често

Спонсор се подигра по брутален начин на клуб от Ла Лига - 1
Снимка: БГНЕС

Тежката загуба с 1:6 от Атлетико Мадрид не се оказа единственият проблем за Гранада. Малко след поражението на отбора от испанския елит един от спонсорите му откровено се подигра с клуба.

На профила на букмейкъра Winamax Deportes в Twitter се появи изображение, което изобразявало зоните, в които нападателят на Атлети Жоао Феликс е играл най-често. Това е т.нар “heat map”, показващо къде въпросният футболист е бил основно по терена.

В случая картата на Феликс изобразява нещо, което според AS е мъжки полов орган, а вратата на Гранада - дупе. Въпросният Жоао Феликс беше избран за играч на мача, след като вкара един гол, подаде за друг и спечели дузпа.

От Гранада съобщиха, че очакват официално извинение за този “безскрупулен и неуважителен туийт”, както и че си запазват правото да предприемат необходими действия с цел “защитаването на интересите на институция с 89-годишна история”.

По-късно от Winamax Deportes изтриха въпросната публикация.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    ВСИЧКО МОЖЕ ДА Е !!! - НОО, ИМА ПЕСЕНИ ЗА ГРАНАДА ... И НИТО ЕДНА ЗА АТЛЕТИКО-- ПА ДАЖЕ И ЗА МАДРИД !!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #3

  • 3 Q 10Q

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ПЕНКО":

    мусни си песента: "Ядене и пиенье" на EBANIZM