Last news in Fakti

30 Септември, 2020 01:00 1 545 0

Милан продава бразилски национал на Лион

  • пакета-
  • милан-
  • трансфер-
  • продажба-
  • лион

Лукас Пакета ще напусне "росонерите"

Милан продава бразилски национал на Лион - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилският национал Лукас Пакета напуска Милан и ще играе в Лион, съобщиха журналистите Николо Скира и Джанлука Ди Марцио. Според тях сделката е сигурна и скоро ще бъде обявена. Става дума за продажба на стойност 20 млн. евро. Атакуващият полузащитник пък ще подпише контракт за пет сезона. По-рано днес Пакета се е сбогувал с досегашните си съотборници и е напуснал базата на “росонерите”.

23-годишният футболист пристигна в Милан през януари 2019 г.

Този трансфер дава възможност на Лион да продаде Усам Ауар на Арсенал. Възможно е французите да се разделят и с Мемфис Депай, който е искан от Барселона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА