Last news in Fakti

30 Септември, 2020 15:59 2 932 0

Красивата брюнетка следва плътно нов в Ливърпул от 13-годишен

  • диого жота-
  • ливърпул-
  • футбол-
  • руте кардосо

Двамата са заедно от 2013-а година, където се срещат в гимназия в Порто

Красивата брюнетка следва плътно нов в Ливърпул от 13-годишен - 1
Снимка: Instagram


Когато Диого Жота направи 41-милионния си трансфер от Уулвс в Ливърпул, никой в Уулвърхемптън не остана доволен и от факта, че красивата приятелка на играча напуска с него. Руте Кардосо не спира да пуска снимки с нейния нов любим, който вече реализира първия си гол за Ливърпул.

Baby is coming ♥️ #feb21

Публикация, споделена от Rute Cardoso 🎀 (@rutecfcardoso14) на Авг 13, 2020 в 12:26 PDT

Красивата брюнетка следва плътно Жота по време на неговата футболна кариера. Двамата се срещат, когато са едва на 13 години и са заедно оттогава. Като всяка футболна съпруга, Руте също следва модните тенденции по света. Тя дори е част от телевизионно шоу, което дискутира нашумелия сериал от Netflix – Peaky Blinders.

🇲🇺🇲🇺🇲🇺

Публикация, споделена от Rute Cardoso 🎀 (@rutecfcardoso14) на Юни 20, 2019 в 6:53 PDT

Двамата са заедно от 2013-а година, където се срещат в гимназия в Порто. Оттогава двамата са неразделни, като Руте е заедно с Диого и в Атлетико Мадрид, както и в Мидландс при Уулвърхемптън.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА