Last news in Fakti

1 Октомври, 2020 15:15 2 089 4

Левски с цели 14 национала на България

  • левски-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • национали

Вижте кои са футболистите

Левски с цели 14 национала на България - 1
Снимка: БГНЕС

14 футболисти на Левски получиха повиквателни за срещите на националните отбори в началото на месец октомври, информира официалният сайт на "сините".

Капитанът Николай Михайлов и полузащитникът Борислав Цонев са извикани в състава на представителния тим на България за предстоящия полуфинален плейоф срещу Унгария в София (8 октомври), както и двубоите срещу Финландия в Хелзинки (11 октомври) и Уелс в София (14 октомври) от турнира Лига на нациите.

Нападателите Станислав Иванов и Здравко Димитров, полузащитникът Илия Юруков и защитниците Алекс Петков и Ивайло Найденов са в разширения състав на националния отбор на България до 21 г. за европейските квалификации с Латвия на октомври в София и с Полша на 13 октомври в Гдиня.

Нападателите Мартин Петков и Марин Петков получиха повиквателни за юношеския национален отбор до 19 г. за тренировъчен лагер и две приятелски срещи в Турция със селекцията на домакините от 5 до 14 октомври.

Пламен Андреев, Емил Кьосов, Николай Архангелов, Никола Църовски и Асен Митков са повикани в националния отбор за юноши до 17 г. за тренировъчен лагер и две приятелски срещи в Сливен с Румъния от 5 до 11 октомври.

ПФК Левски" пожелава успех на всички свои футболисти с националния екип България.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гундий

    4 6 Отговор
    Говядата са купи конье

    Коментиран от #3

  • 2 7887

    5 1 Отговор
    Тоя дебелия вратар Михаилов сигурно са го викнали за готвач той горкия за друго нестава
  • 3 Грух Грух Микренски

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гундий":

    Освен да злобеете друго неможете.Грух грух МИКРЕ!
  • 4 Гундиии

    0 0 Отговор
    Пари трябват,за това са там!