Last news in Fakti

2 Октомври, 2020 11:30 1 542 0

Милан извади страхотен късмет и оцеля в рулетката на дузпите в Лига Европа

  • милан-
  • лига европа-
  • футбол-
  • рио аве

"Росонерите" се добраха до равенството в продълженията с гол от дузпа дълбоко в добавеното време за 2:2

Милан извади страхотен късмет и оцеля в рулетката на дузпите в Лига Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Милан извади страхотен късмет и оцеля в рулетката на дузпите срещу португалския Рио Аве. "Росонерите" се добраха до равенството в продълженията с гол от дузпа дълбоко в добавеното време за 2:2. При дузпите отново птичето кацна на италианското рамо, за да се стигне до драматичен успех след 24 удара от бялата точка. Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума първо направи пропуск, но малко по-късно спаси последния удар и прати отбора си в групите на Лига Европа.

Първият гол в мача падна в 51-ата минута и той бе за Милан. Разписа се белгиецът Салемакерс с хубав удар. В 72-ата минута Франсиско Жерладеш изравни с шут под гредата.

В продълженията Рио Аве шокира италианците с гол на резервата Дала Желсон. Домакините вече се виждаха в груповата фаза на Лига Европа, когато във втората минута на добавеното време се стигна до дузпа, превърната в гол от Хакан Чалханоглу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА