Last news in Fakti

3 Октомври, 2020 09:12 1 797 0

ПСЖ помете скромния тим на Анже

  • френска лига 1-
  • псж-
  • анже-
  • 6:1

Истинска голеада в Париж

ПСЖ помете скромния тим на Анже - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Отборът на Пари Сен Жермен помете този на Анже с 6:1 в мач от шестия кръг на Лига 1, с което записа четвърти пореден успех. Головете за парижани вкараха Алесандро Флоренци, Юлиан Дракслер, Идриса Гей, Килиан Мбапе и Неймар, който се разписа на два пъти. Почетното попадение за Анже отбеляза Исмаел Траоре. С този успех ПСЖ събра актив от 12 точки и се изкачи до 2-ото място във временното класиране. Анже пък остава на 8-ата позиция с 9 точки.

Алесандро Флоренци откри още в 7-ата минута. В 36-ата минута Мбапе се справи с двама защитници и пусна към Неймар, който вкара за 2:0 от близка дистанция. Малко след подновяването на играта Флоренци опита пас към Неймар, който рикошира в играч на гостите и попадна в бразилеца, който веднага прати топката във вратата.

В 52-ата минута след корнер последва центриране към Исмаел Траоре, който с глава бе точен за 3:1.

Пет минути по-късно обаче Мичел Бекер напредна отляво и подаде на Юлиан Дракслер, който вкара за 4:1 с помощта на рикошет.

В 71-ата минута Идриса Гей стреля извън наказателното поле, топката се удари в тялото на играч на Анже и влезе във вратата на гостите за 5:1

В 84-ата минута Мбапе оформи крайното 6:1.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА