Last news in Fakti

3 Октомври, 2020 16:08 1 917 3

Дерменджиев се сети да повика Гълъбинов, но клубът му не го пуска

  • национален отбор по футбол-
  • георги дерменджиев-
  • андрей гълъбинов-
  • специя

Според Специя играчът трябва да изкара 14-дневна карантина заради посещението на Финландия

Дерменджиев се сети да повика Гълъбинов, но клубът му не го пуска - 1
Снимка: БГНЕС

Българският национален отбор повика Андрей Гълъбинов за предстоящите мачове срещу Унгария, Финландия и Уелс, но от неговият клуб Специя не го пускат, научи Dsport.

Георги Дерменджиев и щабът му са изпратили повиквателна на голмайстора, а от БФС са се свързали с играча. Той е обяснил, че решението трябва да бъде взето от неговия клуб.

В крайна сметка от Специя са уведомили БФС, че няма да пуснат Гълъбинов за мачовете на България. Италианците се опират на регулярно писмо на ФИФА, което е свързано с правилата и протоколите заради коронавируса.

Според Специя играчът трябва да изкара 14-дневна карантина заради посещението на Финландия.

Припомняме, че за предишните мачове на България, Слован Братислава не пусна Васил Божиков, който имаше огромно желание да се присъедини към тима ни. Защитникът пропусна срещите с Ейре и Уелс от турнира Лига на нациите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йорго

    3 3 Отговор
    Повече този го забравете за българия.както навремето бербатов..
  • 2 МАРА

    2 1 Отговор
    ВСИЧКО СЕ КОПУВА С ПАРИ ТОВА КОЕТО НЕ СЕ КОПУВА СЕ ПРОДАВА ЗА МНОГО ПАРИ ДАИТЕ ПАРИ ЗА НЕГО ПОВЕЧКО И ЩЕ ГО ИМАТЕ ТОИ ЩЕ ГИ ЗАСЛУЖИ ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ
  • 3 504

    3 0 Отговор
    Браво на клуба !Дерменджиев не може да се подиграва така с играч от серия "А". Сети се да го повика след силен обществен натиск. Този треньор не става за националния отбор .