Last news in Fakti

5 Октомври, 2020 07:16 3 239 2

Ман Юнайтед с два гръмки трансфера - представя Кавани и Алекс Телес още днес

  • единсон кавани-
  • алекс телес-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

Англичаните ще заплатят 15 милиона евро плюс бонуси на португалците за правата му

Ман Юнайтед с два гръмки трансфера - представя Кавани и Алекс Телес още днес - 1
Снимка: БГНЕС

"Червените дяволи" се разбраха с Единсон Кавани и Алекс Телес, като се очаква двамата да бъдат представени като нови попълнения още днес. Преговорите между Юнайтед и Порто за правата на бразилския ляв бек Алекс Телес бяха дълги, но до споразумение най-накрая се стигна. Англичаните ще заплатят 15 милиона евро плюс бонуси на португалците за правата му. От Порто обявиха, че неговото решение е било категорично и, че иска да премине в тимът от Манчестър на всяка цена още това лято. Договорът на 27-годишният футболист ще бъде до 2025 година.

Другият играч, който се очаква да бъде представен днес е централният нападател Единсон Кавани, който в момента е свободен агент, след като напусна Пари Сен Жермен това лято. Неговата годишна заплата ще е 10 милиона евро плюс бонуси.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Karosel

    1 0 Отговор
    Колко звезди минаха през МЮ и нищо. Тук трябва треньор с характер, голям мотиватор и да обича отбора.
  • 2 Фен

    3 1 Отговор
    Говориш глупости Солскеяр винаги е обичал и ще обича Манчестър Юнайтед!! Просто няма лидери в отбора и всеки играч се мисли за по-голям от клуба, а отделно има футболисти който изобщо не заслужават да играят за Манчестър Юнайтед пък камоли да да титуляри!