Last news in Fakti

6 Октомври, 2020 07:36 1 569 0

Челси е похарчил най-много по време на трансферния прозорец

  • челси-
  • футбол-
  • трансфери-
  • висша лига

Сините от английската столица са вложили 247,2 милиона евро за привличането на седем нови попълнения

Челси е похарчил най-много по време на трансферния прозорец - 1
Снимка: БГНЕС

Лондонският Челси е похарчил най-много средства за подсилване на състава по време на трансферния прозорец, който затвори снощи.

Сините от английската столица са вложили 247,2 милиона евро за привличането на седем нови попълнения, като най-скъп е Кай Хавертц от Байер Леверкузен, който беше откупен за 80 милиона евро. Втори е Манчестър Сити с разходи от 156,8 милиона евро, а третата позиция заема Барселона със 124 милиона евро.

Изненадата по време на трансферния прозорец са италианския Парма и Бенфика, които са платили съответно 76,4 милиона и 98,5 милиона евро за нови играчи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА