Last news in Fakti

6 Октомври, 2020 18:49 2 563 3

Смени жената на мач на НБА - и такива неща се случват в спорта (ВИДЕО)

  • хюстън рокетс-
  • фенове-
  • нба-
  • баскетбол

Tова, което се случи на на въпросния мач с привържениците на Хюстън Рокетс, бе доста вълнуващо и далеч от очакваното

Смени жената на мач на НБА - и такива неща се случват в спорта (ВИДЕО) - 1

На интересна случка станаха свидетели зрителите на мач от НБА. Тя обаче не се разиграва на баскетболното игрище, а на трибуните. Фенове на Хюстън Рокетс влязоха в обектива на "Kiss cam". Това е социално забавление, което се провежда по време на спортни събития в САЩ и Канада. Камерата "kiss cam" сканира трибуните и избира двойка, която се показва на големи екрани в залата, а двамата трябва да се целунат. Традиционно целувката се възнаграждава с аплодисменти, докато отказът е освиркван.

Но това, което се случи на на въпросния мач с привържениците на Хюстън Рокетс, бе доста вълнуващо и далеч от очакваното. Мъжът целуна приятелката си, когато камерата попадна върху тях, но това никак не ѝ хареса и романтиката приключи. Даже стана още "по-страшно". Тя започна да го удря и дори изсипа чаша с напитката си върху него. Не стана ясно защо реакцията ѝ е такава, но това, което се случи впоследствие бе шокиращо. Жена, която стоеше от другата му страна, и стана свидетел на случилото се, го целуна. А веднага след това двамата напуснаха заедно залата... Не е ясно кога точно се е случило въпросното събитие, но видеото стана хит в социалните мрежи.

Вижте какво точно се случи във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малоумни

    11 0 Отговор
    Хора това е от 10 години, може ли да ко занимавате с толкова старо новини
  • 2 me be re

    1 0 Отговор
    Борисов, да върнеш хонорара.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.