7 Октомври, 2020 13:18 1 385 0

Забранили на Барса да привлече футболист на Лион

  • мемфис депай-
  • лион-
  • барселона-
  • футбол-
  • ла лига

Причината е, че при евентуално привличане на Мемфис на “Камп Ноу” ще бъде надхвърлен лимита на заплатите, установен от Лигата

Забранили на Барса да привлече футболист на Лион - 1
Снимка: БГНЕС

Шефовете на Барселона и Лион са били постигнали договорка помежду си за трансфера на Мемфис Депай. Според Diario Sport от Ла Лига са забранили на каталунците да впишат нидерландския нападател. Причината е, че при евентуално привличане на Мемфис на “Камп Ноу” ще бъде надхвърлен лимита на заплатите, установен от Лигата.

Каталунското издание твърди, че Барса и Лион са се били разбрали за твърди 5 милиона евро и бонуси в размер на 10 милиона. В последните часове на трансферния пазар “блаугранас” се опитаха да вземат и Ерик Гарсия от Манчестър Сити.

По информация на Diario Sport последната оферта е била 10 милиона евро плюс 8 милиона бонуси, а от английският клуб са искали 10+10. Барселона ще направи нов опит да привлече двамата през януари.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА