Last news in Fakti

7 Октомври, 2020 13:52 3 296 8

Лео Меси качва „гаучосите“ на своето бижу за 12 милиона паунда

  • лионел меси-
  • самолет-
  • аржентина-
  • футбол-
  • галчоси-
  • мондиал 2022-
  • катар

На опашката на самолета грее легендарният №10 на Меси

Лео Меси качва „гаучосите“ на своето бижу за 12 милиона паунда - 1

Лионел Меси е предложил на част от съотборниците си в националния тим на Аржентина своя самолет за предстоящите пътувания на тима до Южна Америка. Там „гаучосите“ стартират участието си в квалификациите за Мондиал 2022 в Катар. Първите два мача са на 8 и 13 октомври срещу Боливия и Еквадор.

Поради усложненията при пътувания заради пандемията от коронавирус, Меси е взел решението да предложи самолета си на няколко от членовете на тима, които в момента играят в Европа.

Лео Меси качва „гаучосите“ на своето бижу за 12 милиона паунда

Очаква се заедно с него на струващото 12 милиона паунда возило да се качат Пауло Дибала, Хуан Фойт, Маркос Акуня, Лукас Окампос и Николас Отаменди.

След края на двубоите петимата играчи на Аржентина и Меси ще се върнат обратно на Стария континент.

Самолетът на Меси „Gulfstream V“ е истинско бижу. Разполага с кухня, две бани, телевизори и места за 16 души. Столовете могат дори да бъдат сгънати и превърнати в осем легла.

Лео Меси качва „гаучосите“ на своето бижу за 12 милиона паунда

Имената на Лео, съпругата му Антонела, както и тримата им синове Тиаго, Чиро и Матео са гравирани на стълбите.

На опашката на самолета грее легендарният №10 на Меси.

Аржентинският футболен магьосник обаче не е платил накуп огромната сума, а го купил на лизинг.

Лео Меси качва „гаучосите“ на своето бижу за 12 милиона паунда


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    15 1 Отговор
    Може да си купи каквото иска ...
  • 2 Рошко

    7 0 Отговор
    А със самальотчето на боко черепа ко стана, нашите що не ходят с неговия, или боко или пеевски го използват за куфарчета
  • 3 Тахтун

    3 0 Отговор
    Браво. Не е скръндза, де си пази "придобивките" само за него...
  • 4 глоги

    5 0 Отговор
    "Caмoлeтът нa Мecи „Gulfstrеаm V“ e иcтинcкo бижу. Рaзпoлaгa c кухня, двe бaни, тeлeвизoри и мecтa зa 16 души. Cтoлoвeтe мoгaт дoри дa бъдaт cгънaти и прeвърнaти в oceм лeглa." ТОВА СИ Е ИСТИНСКА ЛЕТЯЩА КЪЩА. МЕСИ МОЖЕ ДА СИ МЕСИ В НЕЯ.
  • 5 ФАКТ

    3 6 Отговор
    а после се чудим защо ние работим за по 800 лв на месец...ами още се чудете...благодарение на такива като този смешник..и още хиляди спортисти...в сумати държави включително и в нашата..работим за без..пари....а вие ходите да протестирате ще Бойко ви бил виновен..а точно тези които са истинските виновници за нашето положение...вие ги боготворите....а не се замисляте че заплатата на този смешник за месец е поне 2 милиона...и се равнява на това 1000 човека в България примерно да вземат по 2000 лв.....не един не двама или 10-ма..а 1000 човека.....от край време е казано..че заради 1000 човека гладуват милиони по сял свят...и вместо Света...да се замисли точно над тези проблеми..че едни вземат по 2-3 милиона заплата..а други по 700 лв..и че в това явно има нещо тотално сбъркано...тези силни икономически държави продължават да си дават милиони на определени личности..да тичат по една топка...пък на милиони други хора да дават по 1000-2000 евро..ако мислите че в това има нещо логично ..и справедливо..и ако не това не Е КОРУПЦИЯ.....КОЕ ТОГАВА...НО НЯМА ПРОБЛЕМ..ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕ ЧУДИТЕ..ЗАЩО РАБОТИМ ЗА 1000 ЛВ.....ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ СРЕЩУ БОРИСОВ..А НА ТЕЗИ КОИТО РЕАЛНО НИ КРАДАТ ПАРИТЕ..ИМ РЪКОПЛЯСКАЙТЕ....ЕЙ ТОВА Е НАРОДА...ПРОСТО ПРОСТО ПРОСТО..ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ ПРОСТО..И НЕ ГОВОРЯ САМО ЗА БЪЛГАРИЯ А ЗА НАРОДА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ....ЗАЩОТО ЗА ДА ОТИДЕШ ДА ГЛЕДАШ КАК 20 ЧОВЕКА РИТАТ ТОПКА ЗА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА..ПО 2 МИЛИОНА НА ЧОВЕК..И ДА МУ РЪКОПЛЯСКАШ.

    Коментиран от #6

  • 6 Анонимен

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "ФАКТ":

    Този "смешник" е отдал живота си от ранна детска възраст на спорта, дори да не е било сигурно , че ще успее в него и да е бил изгубил цялото си детство напразно. За да си на негово място трябва да си във върховна физическа форма и да си отдаден почти без никакво свободно време, както са и другите платени като него, не да седиш да си бъркаш в носа без планове за бъдеще или стимул за подобрение в живота и да се чудиш защо работиш за 700лв

    Коментиран от #8

  • 7 незнайко

    1 0 Отговор
    (Публикувано във факти.бг: а го купил на лизинг.) Явно има мозък в главата си този господин .
  • 8 Да те светна

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Анонимен":

    В грешка си, мила! И ще ти кажа защо:
    1. Разни п*кли по разни там частни фирми, които взимат 2000 лв заплата, повече от професор или доцент със стотици научни публикации. А от друга страна ежедневието им е с какви дрешки да се изфукат, в кой сайт за онлайн шопинг (нарочно използвам чуждицата) да отидат и каква простотия да направят (обикновено работещите им колеги, които взимат по 800-1000 лв, обират парсата);
    2. Олигарсите да не би да са се трудили. Пеевски сигурно е по-богат от Меси, а вложил ли е същия труд?
    3. Не е нужно да си Меси, за да си така отдаден на професията си - милиони българи блъскат по 10-12 часа на ден 26-27 дни в месеца, за 800-1000 лв., и за разлика от Меси трябва да вършат и домашни задължения. Не може да става дума за какъвто и да е нормален живот;
    4. Отново на другия полюс - колко изкарват от голотия пред уеб камери "лошите момичета" - поне 3-4К месечно! А това са едно 25-30% от ученичките след 7-8 клас!!!