Last news in Fakti

8 Октомври, 2020 16:27 2 299 4

Определиха наказанието на съдията, опорочил Етър - ЦСКА

  • цска-
  • етър-
  • футбол-
  • валентин вълков-
  • съдия-
  • наказание

Най-голямата грешка на съдийската бригада е, че допусна "червените" да изравнят резултата от чиста засада

Определиха наказанието на съдията, опорочил Етър - ЦСКА - 1

Главният съдия - Владимир Вълков, който опорочи мача Етър - ЦСКА, е получил слаба оценка и ще бъде наказан. Това заяви днес шефът на реферите Костадин Стоичков. Най-голямата грешка на съдийската бригада е, че допусна "червените" да изравнят резултата от чиста засада.

"За съжаление, Владимир Вълков е получил слаба оценка и ще бъде наказан. Знаете, че съдия, който има по-ниска оценка от 7.4, по правилник трябва да бъде санкциониран. Все още не сме взели окончателно решение, но по всяка вероятност наказанието на Вълков ще бъде между 4 и 6 мача. Това гласи правилникът", заяви Стоичков.

"Ръката на защитника на ЦСКА е права в легнало положение. Когато топката идва към него той се опитва да я сгъне в лакътя и опитва да задържи топката. Този наказателен удар е правилен. Убеден съм, че до този момент не се оказва натиск нито към Съдийската комисия, нито към съдиите. Реферите обаче са хора и всеки изпитва някакво притеснение, като излезе на терена. Когато мачовете са с по-нисък заряд те минават нормално. Проблеми имаме там, където мачът е важен. Има съдийски грешки, но те са човешки", добави шефът на арбитрите.

"Станислав Тодоров на мача Арда - Левски не отсъди дузпа в полза на кърджалийския клуб. На мача Левски - Етър Станимир Тренчев отсъдия пряк свободен удар, който не съществува. Левски вкара и спечели мача. Понякога реферите грешат в една посока, понякога в друга. За каква тендиция говорят в Левски?", завърши Стоичков.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 big

    1 4 Отговор
    Прав е човека, има грешки, но: защо в изброените мачове грешките са само в полза на Левски и Литекс / ЦСКА /?
  • 2 Да му имам наказанието

    4 0 Отговор
    във вилата с 🍺, 🍕 и🍟, пуканки пред 📺, за десерт 🍰 с 🍵 и две седмици никой да ме не притеснява. А ЦСКА ще плаща 8 хиляди лева заради провокациите му и за изваждането на трима футболиста от строя. Само и само сега да си "развива" рахатлъка у вилата.
  • 3 Криеш името си страхливец

    4 0 Отговор
    Господин гл. съдия Вълков да си търси работа в друга професия! Хан Крум посъветва шефа съдиите в опорочена от много пороци територия на България, източна Румелия и Македония! Никой освен ултрасите няма да ви гледа цирка!
  • 4 Ало журналЯ

    2 0 Отговор
    А къде пише в статията за засадата при гола на ЦСКА?