Last news in Fakti

8 Октомври, 2020 17:55 9 630 7

Начална учителка по математика и профи боксьор: Изкуствените гърди ми помагат в боя! (ВИДЕО)

  • бокс-
  • ебани бриджис-
  • спорт

34-годишната състезателка от Австралия призна преди време, че е продавала своите мръсни чорапи за хиляди долари на фенове

Начална учителка по математика и профи боксьор: Изкуствените гърди ми помагат в боя! (ВИДЕО) - 1

Началната учителка по математика Ебани Бриджис нашумя в бойните спортове, след като миналата година дебютира професионално в бокса. 34-годишната състезателка от Австралия призна преди време, че е продавала своите мръсни чорапи за хиляди долари на фенове. Бриджис, чийто прякор е "Blonde Bomber" се е занимавала и с бодибилдинг в миналото, пише mma.bg.

Феновете обаче се интересуват повече от нейния външен вид, а не от уменията ѝ на ринга. Бриджис изкарвала по $500 от чорапите и споделя, че е отворена да продава и бикини. Наскоро стана ясно, че тя получава шанс за титлата в категория петел на WBA и ще се бие за нея през ноември.

Начална учителка по математика и профи боксьор: Изкуствените гърди ми помагат в боя! (ВИДЕО)

Това е доста интересно решение, защото тя има едва 4 победи на ринга, като 1 от тях е срещу дебютантка, а 2 от другите са срещу състезателки, идващи със загуби. Ебани ще се бие с Рейчъл Бол, която е с рекорд 6-1 на ринга. След новината за шампионската ѝ битка вълна от недоволство заля 34-годишната австралийка.

Мнозинството от феновете смятат, че тя получава шанс заради активността си в социалните мрежи и парадирането с изкуствените ѝ гърди. Това не се хареса на Бриджис, която отговори така на критиците:

“Да, изкуствените гърди ми помагат в бокса. Помагат ми също така и моя стил, харизма и личност. Това е спорт за забавление и омразата няма да ви отведе никъде.

Снижете глави и опитайте по-усърдно. Това е моя съвет. Да, всичко определено е заради тези фалшиви гърди.”


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    18 1 Отговор
    Добрем Ебание .. с теб сме
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кокорчо🙄

    8 0 Отговор
    Ако иска и тампоноъе да си продава, жени ли не останаха на таз хубава земя, будали бол
  • 4 ИВАН

    9 0 Отговор
    Хаха, чорапите и купували, сигурно и за гащичките са се облизвали, ами не е лошо, но изкуствена работа, изродена
  • 5 пророк Исай

    6 1 Отговор
    Таз не е будала , КУПУВА ЕВТИНО , НОСИ , НЕ ПЕРЕ И ПРОДАВА СКЪПО ! Затова ще се трепа на ринга , за да вдигне цената на бикини и чорапи .
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Шоп от СО

    1 0 Отговор
    Ахахах така е, като мъжете станаха simp-ове