Last news in Fakti

8 Октомври, 2020 20:13 3 674 5

Тенисистка накара гаджето си да седне на друго място по време на мач, разсейвал я!

  • даниел колинс-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • том кауч

Предполагам, че става дума за психология

Тенисистка накара гаджето си да седне на друго място по време на мач, разсейвал я! - 1

Американската тенисистка Даниел Колинс накара гаджето си Том Кауч, който е и в треньорския ѝ щаб, да си смени мястото на трибуните на “Филип Шатрие”. Това се случи по време на мача на Колинс със София Кенин от 1/4-финалите на “Ролан Гарос” вчера. Поставената под №4 Кенин спечели с 6:4, 4:6, 6:0.

В един момент от двубоя в началото на втория сет Колинс пропусна два брейкпойнта и се обърна към приятеля си с думите: “Седни на различно място. Седни на различно място”. Гаджето ѝ я послуша и догледа мача от друга част на стадиона.

“Накарах приятеля ми да седне на друго място, защото нещо пред него ме разсейваше. Освен това понякога, докато сервирах, виждах щаба ми в далечината зад мен и това не ми харесваше. Всъщност, по време на мача ми с (Гарбине) Мугуруса те (Том Кауч и треньорът ѝ Николас Алмагро - б.р.) седяха в страничната част на корта, а после не ми хареса, че те седяха зад корта по време на мача ми с (Онс) Жабер. Предполагам, че става дума за психология”, опита да обясни любопитната случка Колинс.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изясняване

    6 0 Отговор
    Изглежда е малко егоцентрична.
  • 2 tttt

    6 0 Отговор
    цикъл... какво друго...

    Коментиран от #3

  • 3 Алфа Чакал

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "tttt":

    Сърбел неначесан.
  • 4 Коко

    2 0 Отговор
    Пишете на БЪЛГАРСКИ, какво е това брейк, нали знаете какви сте
  • 5 бобо

    0 0 Отговор
    Гледах мача й с Жабер. Има психични проблеми.