Last news in Fakti

8 Октомври, 2020 21:22 1 529 9

Ивелин Попов призна, че е имало вариант да се върне в националния за баража с Унгария

  • ивелин попов-
  • национален отбор-
  • унгария-
  • георги дерменджиев-
  • футбол

Имахме много разговори с Георги Дерменджиев и с други хора.

 Ивелин Попов призна, че е имало вариант да се върне в националния за баража с Унгария - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на националния ни отбор по футбол - Ивелин Попов призна, че ако не е била тежката му контузия, то почти сигурно е щял да се завърне в тима за плейофния бараж срещу Унгария. Това призна самият той пред колегите от dsport.

Eто какво още каза Попето:
"Добре съм, всичко върви по план - възстановявам се. Чувам се с всички от националния отбор и треньорския щаб постоянно. Най-важното е момчетата да излязат и да играят без страх. В тима има играчи с качества и характер и са длъжни да го покажат. Тази година 2 отбора участват в Лига Европа, дай Боже да се класираме и на голям форум - да се възроди българския футбол, спорт.

И преди да се откажа опцията с баража я имаше. Имахме много разговори с Георги Дерменджиев и с други хора. Имаше вариант да се върна и да помогна. Нека момчетата да изиграят хубаво този мач. Дай Боже и следващия. Има много време до европейското първенство, ще поговорим пак по тази тема. Мен лично ми се иска героят довечера да е Тодор Неделев. Много го харесвам, като футболист и човек. Дай Боже да покаже своята магия. Сутринта се чухме и той ми каза: "Брат, усещам, че нещата ще завършат добре", каза Попов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В 21:25 го пиша

    10 0 Отговор
    коментара - ще ни бият, защото няма нито футбол, нито спорт, нито държава. Самозалъгваме се. Всичко трябва да се гради отначало.

    Коментиран от #5

  • 2 Гост като гост

    1 2 Отговор
    Седи си до жената, да не видиш 45 номер обувки пред вратата.
    И ти ако си играч, нямаше да се отказваш от национала
    Ама по добре Без Теб
  • 3 Пурко

    6 2 Отговор
    И с това дърво Ивелин, и без него, все тая. Ние сме гола вода
  • 4 Разум

    3 2 Отговор
    Африканци в България е катастрофа за народа.
  • 5 антрашпиц

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "В 21:25 го пиша":

    Самозалъгват се само тези иоито не се интересуват от спорт,политика и др.Това е.А истината е ,че такъв провал на каквото и да било, не е имало в историята на БГ.
  • 6 антрашпиц

    2 1 Отговор
    Какво могат да покажат на терена хора,които играят във вторазредни чуждестранни отборчета или в бг" елитни" клубове,непостигнали нищо...или малко повече с чужденци..(не омаловажавам успехите на тирето и луногорец ),(обече със мн чужденци).
  • 7 антрашпиц

    4 0 Отговор
    Срам,братче голям срам-личи си по коментарите ми....надежда за каквото и да било ,от никъде не се вижда...тотален погром , и в спорта,и в политиката,и в демографски план, и в икономически план.....трагедия......
  • 8 ха-ха

    2 0 Отговор
    Живота не свършва, гледаме напред, играйме мач за мач, ... и т.н. :-)
  • 9 Баш бащицата

    3 0 Отговор
    Брат, не позна, но трагедия няма.