Last news in Fakti

8 Октомври, 2020 22:15 1 817 0

Алегри фаворит за треньор на Рома

  • масимилиано алегри-
  • рома-
  • серия а-
  • футбол-
  • пауло фонсека

Бившият треньор на Милан и Ювентус е имал лична среща със собствениците на клуба през тази седмица

Алегри фаворит за треньор на Рома - 1
Снимка: БГНЕС

В Италия излезе информация, че Масимилиано Алегри се е срещнал със собствениците на Рома Дан и Райън Фридкин. По този начин италианският специалист е считан за основен фаворит да смени Пауло Фонсека начело на „римските вълци“.

Бившият треньор на Милан и Ювентус е имал лична среща със собствениците на клуба през тази седмица. Преди това той бе сдържан по отношение на идеята да застане начело на „джалоросите“, но изглежда, че сега е по-отворен за идеята.

Макс Алегри спечели Скудетото с Милан и Ювентус, като в Торино завоюва пет поредни титли.

През миналата година той си взе почивка, изчаквайки договорът му с „бианконерите“ да изтече. Рома реши да задържи на поста Пауло Фонсека, след като Фридкин Груп пое контрола на клуба, заменяйки Джеймс Палота. Появиха се информации и, че Ралф Рангник е спряган за поста, но желанието им е той да поеме цялата спортно-техническа власт.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА