Last news in Fakti

8 Октомври, 2020 23:37 6 201 76

Без България на Европейското! Унгария сложи край на мечтите ни на "Васил Левски"

  • българия-унгария-
  • бараж-
  • футбол-
  • евро 2020

Георги Йомов вкара почетното попадение за българите при дебюта си с националната фланелка

Унгария сложи край на мечтите ни за участие на Европейското първенство. Това стана факт след загуба на България с 1:3 в полуфиналния бараж, игран на стадион "Васил Левски" пред около 2000 зрители.

Головете вкараха Вили Орбан (17), Жолт Калмар (47) и Неманя Николич (75). Георги Йомов (88) отбеляза почетното попадение.

Двубоят ще се запомни и със скандалното съдийство на поляка Шимон Марчиняк. Реферът отмени дузпа за нашите в 56-ата минута след намесата на ВАР, а след това подмина две явни нарушения в наказателното поле срещу Йомов и Десподов.

Още в 1-ата минута "лъвовете" получиха право да изпълнят пряк свободен удар, но от 30 метра Тодор Неделев шутира над вратата на унгарците.

Съперникът владееше повече топката в началните минути, но активната преса на нашия тим не позволи да се стигне до сериозни опасности пред Пламен Илиев. Едва в 10-ата минута стражът на "трикольорите" се намеси авторитетно след центриране отляво.

Изненадващо на фона на равностойната игра Унгария поведе в 17-ата минута. Жолт Калмар центрира от корнер, а грешка в нашата защита предостави подарък за Вили Орбан, който отблизо не сгреши за 0:1.

Тимът на Дерменджиев се опита веднага да отвърне на удара още в следващата минута. Топовен шут на Тодор Неделев обаче бе избит от вратаря Петер Гулачи.

Нашият тим продължи да е по-настойчив и в 26-ата минута се откри великолепна възможност пред Галин Иванов, след като Божидар Краев елегантно му свали топката в краката. Ударът му обаче премина покрай левия стълб на Гулачи.

Малшанс споходи българския отбор в 29-ата минута, когато Галин Иванов получи контузия и се наложи принудителна смяна. Неговото място бе заето от Георги Йомов, който дебютира за националния тим.

Невероятен пропуск направи Неделев в 37-ата минута, когато отблизо с глава не можа да преодолее стража на гостите. Той бе "забравен" на задната греда след отлично центриране на Неделев отляво, но Гулачи изби с крак. После пък намесата на Адам Ланг не позволи на Бирсент Карагарен да отправи втори удар.

Резервата Георги Йомов, който се включи отлично, внесе смут в противниковата защита с индивидуален пробив в 43-ата минута, но с общи усилия унгарците се справиха.

Още по-голям пропуск направи Божидар Краев секунди преди почивката. Той засече елегантно с пета остро центриране от десния фланг, вратарят Гулачи се хвърли надясно, но с левия си крак изби в корнер. Късметът и в тази ситуация не бе на наша страна.

Второто полувреме започна ужасяващо. Две минути след подновяването на играта Божиков напълно необмислено скочи върху гърба на съперник и гостите получиха право да изпълнят пряк свободен удар. Ситуацията беше далеч и встрани от вратата на Илиев и никой не очакваше да се стигне до гол. Жолт Калмар реши да потърси изненадата и стреля ниско по земята, очаквайки стената да подскочи. Направи го Краев, който детински разкъса стената в опит да се предпази от топката, която след рикошет подлъга Пламен Илиев за 0:2.

В 56-ата минута на сцената излезе и системата за видеоповторения ВАР. Краев се пребори с Адам Ланг и навлезе в наказателното поле, където бе съборен от защитника на Унгария. Реферът не се поколеба и посочи бялата точка, вдигайки и жълт картон на Ланг. Неделев взе топката и докато се готвеше да изпълни наказателния удар, съдията Марчиняк отмени решението си след консултация с ВАР. Видеоповторението е показало, че нарушението е извършено извън наказателното поле.

Малко след това и срещу Георги Йомов бе извършено нарушение в наказателното поле, след като защитник го избута с ръка, но и този път сигнал нямаше.

Реферът Марчиняк очевидно тази вечер е решил, че няма да даде дузпа за България. Резервата Десподов нахлу в наказателното поле в 73-ата минута и отново бе избутан с ръка, подобно на ситуацията с Йомов, но полският арбитър остана безмълвен.

Две минути по-късно надеждите ни за обрат рухнаха. Резервата Николич засече с глава центриране отляво и направи резултата класически - 0:3. В 88-ата минута Исмаил Иса изведе Георги Йомов, който сам срещу вратаря не сгреши - 1:3. Това бе и дебютен гол за футболистът на ЦСКА с националната фланелка.

Мачът завърши при този резултат, а в добавеното време на мача публиката на Националния стадион ''Васил Левски'' започна да скандира обиди срещу българския министър-председател - Бойко Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Паро

    67 3 Отговор
    Мал шанс мал шанс имаха МНО възможности но мал шанс 😀😀😀😁😁😁😁👎👎👎👎Леваци
  • 2 честен ционист

    58 8 Отговор
    Продадоха мача, както и продадоха страната.

    Коментиран от #8, #11

  • 3 ОСТАВКА

    48 15 Отговор
    НА ДЪРВОНДЖИЕВ. ТОЯ НЯМА НИКАКВИ УСПЕХИ КАТО ТРЕНЬОР. НЕГОВОТО РАЗБИРАНЕ ЗА ФУТБОЛА Е ОТ 70-те ГОДИНИ. ДА СИ ТРЪГНЕ ПО ЖЕЛАНИЕ.
  • 4 гост

    57 4 Отговор
    Няма такива лебеди.
  • 5 Ерекция Кочева

    22 9 Отговор
    Страхотен мач на нашите юнаци ,но нямаха шанс!
    А треньора чича Гошо е голем специалист ,като руснака Т Панарин!
    🐮😁🐮😁🐮😁🐮😁🐮😁🐮😁🐮😁🐮😁🐮
  • 6 Абдул от Кабул

    41 2 Отговор
    Догодина като вземат паспорти родата и 6 нови попълнения за национала, че с тия не става. 🐫
  • 7 Блестящо

    84 6 Отговор
    представяне. Българите блестяха най-много с Ролекса за 45хил.лв на Десподов. И в тениса е така. Още 29 г. няма да гледам роден футбол. Срам.

    Коментиран от #38, #45

  • 8 PATRIOTA

    59 7 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Абе мача продали толкова си могат безсарниците! България нико не била силна футбол с малко изключение 1994г после се видя на Европейското 1998 г че случайници!

    Коментиран от #58

  • 9 Коментатора е на боксуз

    40 4 Отговор
    Когато коментира тоя винаги падаме.
  • 10 бфс подкупи рефера

    18 3 Отговор
    Каквото имаше да го сгреши, все го обърка, само дузпа та си я даде точно. Как разбрах че са бфс ли? Заради мерките унгарците дойдоха с минимална делегация. Тези от ВАР няма как да са случайни. Но някой се е намесил, за да ги накара да я отменят, няма кои други да са, освен от бфс.
  • 11 Ерекция Кочева

    26 1 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Е то кво да продава един бездарник!?
    🐖😁🐖😁🐖😁🐖😁🐖😁🐖
  • 12 Боби

    38 2 Отговор
    Пълни боклуци.
  • 13 Гост

    45 1 Отговор
    Иво какво заглавие е праснал, все едно за първи път от 50 години не сме се класирали за европейско😂
  • 14 Дълбоко Виждащ

    24 6 Отговор
    Невероятно-корифеят на бг-супер специалиста златната топка не сбъдна прогнозата си..лека победа за бг..как така съдбата не се съобрази и не уважи Христо Стоичков и слабите унгарци вкараха 3 гола на бг орли.....А ,сега за такива ,като стоичков и щабо да кажа-По добре е понякога да се замълчи и да брои до....от колкото да ...говори!

    Коментиран от #62

  • 15 Недейте

    11 39 Отговор
    писахте глупости, вижте статистиката, бяхме по-добрите във всяко отношение, но играеш колкото ти даде рефера, няма как. Аз за пръв път от две години насам съм доволен от момчетата.

    Коментиран от #17, #18, #20, #34, #69

  • 16 Нещастници

    43 2 Отговор
    Няма страшно. Трябва да забравим този мач и да гледаме напред.
    Трябва да си играем нашата игра. Вече няма слаби отбори....
    Май всеки път все това слушаме.
    Поне ново оправдание да измислят, та поне пресконференцията след мача да стане интересна.;))
    За такъв футбол толкова публика. Даже много им беша

    Коментиран от #44

  • 17 Ерекция Кочева

    24 2 Отговор

    До коментар #15 от "Недейте":

    Ами статистиката е 1:3!
    🐷😁🐷😁🐷😁🐷😁🐷

    Коментиран от #19

  • 18 Геро

    40 4 Отговор

    До коментар #15 от "Недейте":

    Братле, как може да си по-добър и да паднеш с два гола разлика като домакин?
    За един и същи мач ли си говорим?

    Коментиран от #21

  • 19 Ти си

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "Ерекция Кочева":

    някой човек на бфс, влезна да плюе и да настройва, да не ви се разкрият интригантските игрички с които сте подкупили реферерите да бъркат всичко възможно.
  • 20 ИМПЕРИАЛИСТ

    36 2 Отговор

    До коментар #15 от "Недейте":

    Провалили се многократно футболисти нямат самочувствие за да побеждават в решителните срещи... Тази национална гарнитура е брак, няма какво да се лъжем.

    Коментиран от #24

  • 21 С интриги

    3 5 Отговор

    До коментар #18 от "Геро":

    Ето как!!!!! Дерменджиев що мислиш, че от абсолютно всички е пазел титулярния състав. Усетил е, че бфс готвят предателство.

    Коментиран от #46

  • 22 Тоя какви ги избира?

    30 1 Отговор
    Неделев цяла година не е във форма, Цициньо е пълна дупка, Делев е трътлест, Михайлов е с връзки, Недялков е прост. Само дето Краев и Йомов поне тичат.
  • 23 Утре

    2 11 Отговор
    Така е, понеже държавата не дава пари за нови стадиони!

    Коментиран от #29, #47

  • 24 Е ако не

    3 6 Отговор

    До коментар #20 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    признаеш, че играхме по-добре, отколкото срещу Уелс, значи все пак ще се лъжем. Унгария са по-слаби от Уелс, хайде да сме честни.
  • 25 ...

    5 23 Отговор
    Освен да псуваме друго дали можем? Коментарите не са кошче за душевни отпадъци. Това че някой ви еве жената, или немате пари за пукница не ви дава право да коментирате така. Много знаете да казвате кой става и кой не, ама повечето от вас са утрепки.

    Коментиран от #27, #32

  • 26 Jorj

    28 2 Отговор
    Не им се сърдете , те просто толкова си могат.
  • 27 ...

    11 2 Отговор

    До коментар #25 от "...":

    А и освен това поне се вижда раздвижване, не са 90% нсредени от най- големите виновници (БФС) за състоянието на отбора.
  • 28 СусБе

    20 0 Отговор
    Сега пак някой ни е виновен че сме без глави и с по три леви крака!
  • 29 Не баш

    4 2 Отговор

    До коментар #23 от "Утре":

    Не е нужно да дава нищо, още повече наши пари от данъци. Просто да ги раздадат на собствениците на клубовете, те ще си инвестират в тях и дори ще вземат мерки срещу хулиганството. Но не, чиновниците ни се натискат и те да печелят от стадиони, най-много на концесия да ги дадат и ако някой се излъже да ги осъвремени, след 25 години ще откажат концесия и ще вдигнат десеторно наема, все едно че те са хвърлили пари досега. Всичко е от алчнотия.
  • 30 Пак срам, пак позор

    26 3 Отговор
    Мафията лъсва в честен двубой. Огледало на държавата. Едно време имаше спортни школи, спортни училища, истински професионални клубове. Сега всичко е разграбено, разпродадени, занемарени, ликвидирано. Това се случва след 30 години кражби на милиционери и мутрите им.

    Коментиран от #36

  • 31 Всички знаят

    23 1 Отговор
    Ще ми каже ли някой сега, че в България се играе футбол!?
  • 32 МВР

    13 3 Отговор

    До коментар #25 от "...":

    То ти май си най голямата утрепка, замислял ли си се че от 20г нямаме кадърен национален отбор а? Или трябва да чакаме 200г. та барем се класираме за някое първенство.

    Коментиран от #37

  • 33 Съдия

    30 1 Отговор
    Абе на стадиона е лесно унгарците да бият, ама я да се пробват с нашите в чалготеката да видим кой може повече, а!?
  • 34 CFC

    4 2 Отговор

    До коментар #15 от "Недейте":

    Като ти чета коментара ми се иска до правя любов с теб....
  • 35 Зоран Заац

    4 3 Отговор
    Па ща ме брига да Бугарско нема да оди нна Европско !!!
  • 36 а кой

    1 4 Отговор

    До коментар #30 от "Пак срам, пак позор":

    плащаше за тези неща?
  • 37 ...

    5 3 Отговор

    До коментар #32 от "МВР":

    Е как да имаме, нали се сещаш че ситото е още в юнушеските формации. Нали знаеш, че не е виновен този, който яде баницата. Тези толкова си могат. Така ще е още доста време, докато златното поколение си реди комисионите или белото нема да видиш добър отбор. Просто в тоя мач поне имаше нещо интересно не само в нашата половина или ме разбирай не гледах мач на една врата. Изпуснаха си шанса просто и играха много слабо в защита.
  • 38 То да е само футбола.....

    23 2 Отговор

    До коментар #7 от "Блестящо":

    Държавата е абдикирала от спорта! Успехите на отделни спортисти са въпреки д-вата и благодарение на близките им. Перверзия е да хвърлиш на вятъра /или заради шкафа/ едни милиони и на тези стадиони сега да пасат овце и кози. Ликвидирани са и спортните училища. Преди от Белмекен се печелеше от чужденци, а сега и нашите не се вясват там. Тотална разруха! И, струва ми се, още не сме стигнали дъното. Амер лято ще бъде хубав спомен за съвремениците и легенда за младите. Жалко. А колкото до днешния мач - поредно излагане. То няма нито футболисти, нито треньори. Вижте тези, който пробиха в Европа поколко българи имат! Всичко е тотално оплескано.

    Коментиран от #41

  • 39 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 1 Отговор
    СЪДБА у нас футболът и феновете не са това което бяха
  • 40 Г.З.

    21 0 Отговор
    Петела също е изкукуригал,лапсус след лапсус.Ненужна статистика.Заедно с полския съдия,ми скъсаха нервите.Петър Василевски,опа Василев.
  • 41 Birkenau

    3 4 Отговор

    До коментар #38 от "То да е само футбола.....":

    Според твойте думи,спесение няма.Пет изречения,десет писимистични определения.Е ми лягай и умирай.

    Коментиран от #43, #76

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Каквото повикало

    12 1 Отговор

    До коментар #41 от "Birkenau":

    Ами благодаря за пожеланието! Дано те застигне! Не се учудвам на нищо вече. Целувайте шланга на пожарникаря и бъди щастлив в овчарника.
  • 44 Sosa

    15 0 Отговор

    До коментар #16 от "Нещастници":

    Да няма слаби ние сме най-слабия
  • 45 Чалга гей

    17 0 Отговор

    До коментар #7 от "Блестящо":

    Заслужава си. На Десподов му е много важно да знае точно колко е часът по всяко време, така че тази инвестиция е оправдана.
  • 46 Разочарован

    13 0 Отговор

    До коментар #21 от "С интриги":

    Можеш да “продадеш” някой мач само в случай, че си в състояние да го спечелиш. Ние, не можем да си вържем връзките на бутонките даже. Какво има да продаваме, след като не сме в състояние да го вземем??? Кой ще иска да “купува” мач от нас, след като и бездруго ще си го вземе. Да си спомняш последната победа на националния ни отбор кога беше?
  • 47 Шматка

    17 2 Отговор

    До коментар #23 от "Утре":

    Чудя се, дали английското правителство се е бръкнало да строи стадион на Ман. Юнайтед, примерно, или на когото и да било друг отбор. Това е процес, при който от футбола идват приходи и в крайна сметка се строи стадион с цел да идват повече зрители за да има и повече приходи. Защо държавата трябва да строи стадиони? Ако имахме футбол като хората, то той щеше да се самоиздържа, щеше да има хора по трибуните и щеше да има пари за стадиони.

    Коментиран от #72

  • 48 Комунист

    17 2 Отговор
    Вчера беше добър ден за България в лечението и от Евромутризма!!!Първия шамар дойде към 18 00 от Брюксел...втория след 23 00 на зеления терен...
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Behemoth

    13 0 Отговор
    Голям мач ....заспах на втория гол до тогава дремех.....сега разбрах крайния резултат..българи юнаци!И сега с кого ще играем с Румъния или Исландия.... хихихи...

    Коментиран от #59

  • 51 Бай Пешо

    11 1 Отговор
    Чак пък надежда имали? С тези танцьори от дискотеки и ресторанти Надежда всяка тука оставете! Честито! Можеше и с повече да паднат. Отсрамиха се с гол.
  • 52 ТРЕНЬОРА

    13 0 Отговор
    Крещи към капитана на отбора ,по време на мача.....

    -Аре ВЕ.......давайте в нападение ,по-организирано....кво са туткате.....

    Капитана...

    -Не можем бе тренер.......Топката е само ЕДНА и с нея играят унгарците.......
  • 53 слабо

    10 0 Отговор
    Отбор без облик!...
  • 54 ЖОРО

    10 0 Отговор
    АМА ТЕ НАШТИ ФУТБОЛЯГИ НАЙ НАПРЕД ОТИВАТ НА ФРИЗЬОР ИНАЧЕ НЕ ВЛИЗАТ НА ТЕРЕНА...ВИЗИЯТА Е ВАЖНА...ФУТБОЛА КУЧЕТА ГО ЯЛИ...ФЕНОВЕТЕ НЕ ИСКА ТМАНЕКЕНИ..ВИДЯХТЕ ЛИ ПРЕДАТЕЛА КИРЧО..НИЩО НЕ ИГРАЯТ...ФУТБОЛА Е ЗА ДРУГИ НАЦИИ..НИЕ СМЕ ЗА КОНКУРСИ ЗА ПРИЧЕСКИ..КИРЧО АД ТЕ ЧАКА ПО ЦЯЛА СОФИЯ..НЯМА ДУХ У ТИЯ...ЩЕ ИСКАМЕ НОВИ ИЦО,НАСКО,ЛЮБО,ЕМО,ТРИФОН...НЯМА ТАКИВА МЪЖКАРИ..ОТВРАТ...
  • 55 да да

    9 0 Отговор
    крайно време е да се закрие т.нар нац. отбор за поне 10 години!!!
  • 56 Трудовакъ

    5 4 Отговор
    Както и да се гледат повторенията, дивашкото съдийство на рефера е факт. Още първия гол е нередовен - при центрирането от корнер Виктор Орбан надскача нашия защитник и отбива падащата топка с ръка при завъртане тялото му към вратата. Явно хандбалните прийоми са в реда на нещата за съдията...
  • 57 Мимчят

    6 3 Отговор
    Първо,по съдията си пролича,че му е наредено да паднем,но второ нашата централна защита е смотана и за никъде.Не стават и целия отбор няма стратегия ни нещо ново и градивно.Имаше и много треньорски грешки.При това резултата е този,който е.С тия изпълнители и треньори скоро няма да видим класиране...
  • 58 Реалист

    9 0 Отговор

    До коментар #8 от "PATRIOTA":

    САЩ 94 ли??? Че тогава половината играха в европейски първенства. Сега голмайстора играе в Литекс-ЦСКА-София, юноша на говедата, минал през Слабия. Играчите от САЩ 94 бяха във финалната фаза на Европейското за младежи и на Олимпиадата. Този успех бе посят десетки години назад

    Коментиран от #61

  • 59 Българин

    7 1 Отговор

    До коментар #50 от "Behemoth":

    Играем за 3-то място с Румъния. Ще сме 4-ти в баражите
  • 60 ицата

    10 1 Отговор
    Леле, бяха забравил, че имаме национален отбор, добре, че ми припомниха, колко са смотани.
  • 61 Левски 1914

    6 1 Отговор

    До коментар #58 от "Реалист":

    Първо Боби Михайлов беше виновен, после Балъков, после Хубчев сега бай Гошо виновни са Бокича и Домуса .
  • 62 Пламен

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "Дълбоко Виждащ":

    Не си ли чувал за повдигане на духа и да ги нахъсаш. Без да си вярваш не става.
  • 63 смех

    9 1 Отговор
    не разбирам защо някои са учудени от загубата. Болшинството от нас знаехме, че ще паднем, това не е изненада. Българи, опомнете се, мутрите са наистина прости, неграмотни и некадърни тикви. Те не могат НИЩО свястно да направят, трябват ни навсякъде умни и некрадливи хора, хора, които мислят не само за себе си, но и за населението и природата в тази страна. На мутрата акълът ѝ стига само да налива бетон, да дъвче асфалт, той познания други освен да помпа кухи мускули НЯМА. Така е и в спорта.
  • 64 Мария Тъмасова

    3 0 Отговор
    Ашколсун ефенди. Овцете са си в кошарата. Няма да харчат екскурзиантите на немците парата за фиаското на едни некадърници. "Канал 1", могат да пуснат логическо предаване с водещи Нора Недкова и Жанета Осипова.
  • 65 Бдбдб

    6 0 Отговор
    Аз съм за закон да не се гледа бг футбол
  • 66 Мария Тъмасова

    6 0 Отговор
    Та ефенди, спортът(с медалите и купите) в България кои години приключи, спомняш ли си? Да не е с краят на активната дейност на спортистите до набор 80, "закачили" от "прогнилите" пропагандни спортни школи на една оругана политическа система. Дали?... С културата, просветата, сигурноста и здравеопазването как стоят нещата, ефенди?
  • 67 hmhmhm

    4 0 Отговор
    Каква липса на мал-шанс , драги зрителЕ !
  • 68 Валентин

    5 0 Отговор
    Срам и позор е тия смешници да носят Герба ни на гърдите си три удара във вратата ни и трите вътре "вратаря" ни се пазеше от топката.....балерината Краев също се пазеше от топката,когато бе в стената,,,,позор
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Валентин

    6 0 Отговор
    Никога повече няма да гледам Български анти футбол
  • 71 незнайко

    1 0 Отговор
    Защо изобщо се играе футбол в БЪЛГАРИЯ, като половината играчи са чужденци ???
  • 72 Приказки под шипковия храст

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "Шматка":

    Нито един спортен клуб не може да се самоиздържа! Това са приказки за наивници! Всички големи клубове имат за "спонсори" големи фирми - производители или богати петролни собственици. У нас такива няма. У нас футб. отбори се издържат от мафиотски пари. Чист бизнес, без паралелна далавера фалира за месеци и дни.

    Коментиран от #74

  • 73 Приказки под шипковия храст

    1 0 Отговор
    Само заплатите на "звездите" са милиони или стотици хиляди месечно. Не случайно преди промените отборите се издържаха от армия, МВР, БДЖ... Т.е на държавна издръжка. Стадионите бяха общински и никой не плащаше наеми или концесии. Спорта е огледало на икономиката на държавата. Няма големи отбори в страни със слаба икономика /като нашата/.
  • 74 Шматка

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "Приказки под шипковия храст":

    Прав си. Не мога да не се съглася.
    Но не мога и да се сетя някой клуб да лежи на държавна хранилка за да оцелява. Играеш добре и си намираш спонсори. Такива, които смятат че си им полезен. Пак е форма на “самоиздръжкa”. Приходите идват по много линии, но най-жалката е да просиш от държавата (тоест от данъците на всички) за да оцелееш. Аз не съм съгласен да плащам данъци за да може някой футболист да кара луксозна кола, а го няма никакъв нито като футболист, нито като образование.
    За теб - ти си прецени.
  • 75 Лъвове

    0 0 Отговор
    Какви лъвове бе живи плъфове. Нищо не става от вас. Дазанривар отбора по добре да няма футбол. Да си тсрсят работа като продавачи на боза. Дано и за тива стават. Срам
  • 76 Ти давай акъл

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "Birkenau":

    Ти давай акъл, когато се научиш ,че се пише пЕсимистични , а не пИсимистични ...