Last news in Fakti

13 Октомври, 2020 13:26 1 492 3

Гришо все още под въпрос за Sofia Open! Организаторите му пазят “уайлд кард” до последно

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт

Димитров отказа участие тази седмица в Санкт Петербург, както направиха почти всички предварително записани звезди

Гришо все още под въпрос за Sofia Open! Организаторите му пазят “уайлд кард” до последно - 1
Снимка: БГНЕС

Организаторите на тенис турнира от сериите АТР 250 в София оповестиха списъка с участниците, които до момента са уверили присъствието си. Сред тях личат куп имена на топ играчи и звезди на световния спорт, но засега все още липсва това на Григор Димитров.

Изпълнителният директор на Sofia Open Кавери Годхинди заяви, че организаторите са в непрестанна комуникация с Григор и екипа му и ще пазят до последно “уайлд кард” за него.

“Към момента продължаваме да сме в непрестанна комуникация с Григор Димитров и хората от неговия щаб. Както знаете, той подписа договор за участие на Sofia Open за оригиналните дати в края на септември и началото на октомври. Надяваме се, че Григор, който несъмнено обича България, ще играе на пренасрочения Sofia Open и ще приеме „уайлд кард”, която пазим специално за него. А що се касае до другите две „уайлд кард”, много топтенисисти проявяват интерес към тях и решението на кого да бъдат дадени ще бъде оповестено в следващите седмици“, заяви Кавери Годхинди, изп. директор на Brandplus и Sofia Open.”

Димитров отказа участие тази седмица в Санкт Петербург, както го направиха почти всички предварително записани звезди. Той се очаква да играе във Виена (АТР 500) и Париж (“Мастърс”), както и евентуално в София.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 този

    0 1 Отговор
    Кво му се молят на тоя селяк и без тва освен да храчи по корта за друго не става!!!
  • 2 ПиПи

    1 0 Отговор
    Не ме друса!
  • 3 ДПД

    0 1 Отговор
    Жалко, ако за порена година откаже участие в София.
    Не зная, дали той и щаба му оценят посланието, което праща с този отказ. Къде по -печелившо е да се прави на клоун край ез. Комо.
    Има нещо, което се нарича взаимност!!!
    На уважението и любовта на българските му почитатели, се отговаря с уважение!
    Това момчето от Хасково не е дорасло да проумее!