Last news in Fakti

15 Октомври, 2020 15:25 1 648 0

Льоклер и Биното видяха прогрес в представянето на Ферари

  • ферари-
  • гран при на айфел-
  • нюрбургринг-
  • шарл льоклер-
  • матия биното

Продължаваме да работим по подобряване на цялостното си представяне. В Германия видяхме знаци за прогрес в квалификацията'', заяви шефът на Ферари

Льоклер и Биното видяха прогрес в представянето на Ферари - 1
Шарл Льоклер и Себастиан Фетел; снимка: Ферари

Шарл Льоклер бе удовлетворен от напредъка и общото си представяне в Гран при на Айфел, макар че му се искаше по-добро класиране от постигнатото седмо място, предава Clubs1.bg. Пилотът каза, че посоката на развитие на Ферари е добра.

„Мисля, че има доста положителни неща от уикенда (на Нюрбургринг), макар че предпочитах да завърша малко по-напред. Не очаквах да съм толкова конкурентоспособен в това студено време. Колата се държеше доста добре, което бе позитивно. Смятам, че новостите, които имахме, работиха в правилната посока. Не беше някаква голяма стъпка, но не това беше целта им. Беше малка крачка в правилната посока и това също е положително'', коментира младият пилот на Ферари.

„Трябва да разберем защо в първия стинт софтът имаше такъв грейнинг. Втората и трета серия обиколки бяха малко по-добре, но началото компрометира в голяма степен надпреварата ни. Като цяло обаче съм удовлетворен. Квалификацията бе страхотна, но в дълга серия имахме малко повече проблеми'', допълни Льоклер

Същото обобщение след надпреварата на Нюрбургринг направи и шефът на Ферари - Матия Биното.

''Продължаваме да работим по подобряване на цялостното си представяне. В Германия видяхме знаци за прогрес в квалификацията. Важното обаче е, че новостите, които въвеждаме, изглежда ни движат в правилната посока. Особено с поглед към 2021 г. В светлината на този факт следващите ни няколко нови компоненти ще са за следващото състезание – в Портимао'', коментира Биното.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА