24 Октомври, 2020 18:27 3 016 2

Тони Фъргюсън изригна срещу Макгрегър и Поарие

  • тони фъргюсън-
  • дъстин поарие-
  • конър макгрегър

''И двамата са кучки, които искат да си играят играта и да се боксират'', заяви боецът по адрес на колегите си

Тони Фъргюсън изригна срещу Макгрегър и Поарие - 1
Колаж на mma.bg

Тони Фъргюсън все още е бесен на Дъстин Поарие, който го заряза и избра да се бие с Конър Макгрегър, пише mma.bg. От UFC планираха да уредят битка между Поарие и Тони, но Дъстин не хареса заплащането и се оттегли от преговорите. Фъргюсън се застъпи за него и призова UFC да му увеличат парите.

В последния момент Конър Макгрегър застана между тях и предизвика Поарие на реванш. "The Notorious" сподели, че ще дари 500 000 долара за благотворителната организация на Поарие след битката им. Очаквано Дъстин веднага прие, а Фъргюсън остана с пръст в уста. Сега Тони си търси нов съперник и изригна по адрес на Поарие и Макгрегър.

Ето какво сподели "Еl Cucuy" пред медиите:

Трябваше и аз да се бия този уикенд. Трябваше да мина през кантара. Тялото ти не знае кога си загубил боя. Готвя се за битка извън сагата с Дъстин Поарие. Той избра да вземе парите на Конър Макгрегър. Той не иска да се бие с мен. Исках да се бием, защото имаше смисъл от гледна точка на ранглистата. Макгрегър не е активен от доста време. И двамата са кучки, които искат да си играят играта и да се боксират. Ние не играем ММА. Това е съвсем различно. Поарие избра да вземе този подкуп от Макгрегър. Хабиб и Макгрегър са подвили опашки, а аз съм вършил черната работа в организацията. В момента просто искам да сритам задника на някого.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лидддд

    1 2 Отговор
    Изригна в Поморие?
  • 2 дако

    1 0 Отговор
    да покани Гейджи