Last news in Fakti

2 Ноември, 2020 10:03 2 449 5

Крушарски наказва футболистите за гафа с Монтана

  • христо крушарски-
  • футбол-
  • локомотив пловдив-
  • монтана-
  • наказания

Не конкретизирам какви, но всеки трябва да си носи отговорност

Крушарски наказва футболистите за гафа с Монтана - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, призна, че ще има наказания за отбора след домакинското равенство с Монтана.

"Ще има наказания. Не конкретизирам какви, но всеки трябва да си носи отговорност. Играчите са работници и трябва да си вършат работата. Получават трудови възнаграждения и работодателят също има права", заяви Крушарски пред "Мач Телеграф".

"В производството подобни гафове се наказват, нали?! Аз ги предупреждавах, че няма да могат да бият Монтана. Надвиха ни с нашите силни оръжия - повече тичане, агресия, печелене на единоборствата", съжаляваше колоритният бос на "черно-белите".

"За мен това дали са първи, втори или трети, не е от такова значение. Искам да развиваме отбора и да може да продаваме футболисти, да изкарвам пари", заяви още бизнесменът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вуте

    7 1 Отговор
    Прав е. Който плаща на оркестъра, той определя и репертоара.
  • 2 Грейс

    8 0 Отговор
    Е един да наложи глоби, та белким и ритнитопковците да разберат, че са работници, а не манекени. Ако се приложи във всички клубове може и да има шанс за ф~Ла.
  • 3 Фенът

    4 0 Отговор
    Локо време е за шампионска титла
  • 4 един от многото

    5 0 Отговор
    Лошото е , че като ги натиснеш и започват да правят още по големи магарии. Привидно играят а в края на краищата , губят и обикновено треньора го отнася. Крушарски хубаво е решил да ги наказва , но най вероятно и успехите им ще са до тук , защото тези футболисти не са спортисти а най обикновени помияри ламтящи за парички изкарани без много тичане , за да си пазят силите за чалготеките и плеймейтките.
  • 5 Венци

    0 0 Отговор
    Никой няма право да глобява.може да наказва с мъмрене; предупреждение ,последно и уволнение.кодекса на труда.