Last news in Fakti

3 Ноември, 2020 13:30 1 444 0

Удар по ПСЖ - Звезда пропуска мача с Лайпциг

  • пари сен жермен-
  • килиан мбапе-
  • псж-
  • лайпциг-
  • шампионската лига

Това стана ясно, след като от клуба публикуваха групата си за мача, а нападателят не фигурира в нея

Удар по ПСЖ - Звезда пропуска мача с Лайпциг - 1
Снимка: БГНЕС

Една от големите звезди на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, ще пропусне утрешното гостуване на РБ Лайпциг в Шампионската лига. Това стана ясно, след като от клуба публикуваха групата си за мача, а нападателят не фигурира в нея.

Очакваше се Мбапе да пропусне мача, тъй като в събота той получи удар в дясното бедро при победата с 3:0 над Нант и затова напусна терена преждевременно. Вчера той дори не се включи в тренировката на отбора.Другите отсъстващи за парижани са Неймар, Марко Верати, Мауро Икарди, Юлиан Дракслер и Хуан Бернат. Мойс Кийн и Леандро Паредес обаче се завръщат в състава на френския шампион за този мач.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА