4 Ноември, 2020 06:36 2 725 4

Диего Марадона претърпя успешна мозъчна операция

  • диего марадона-
  • футбол-
  • операция

В последните години Марадона има постоянни проблеми със здравето

Диего Марадона претърпя успешна мозъчна операция - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на световния футбол Диего Марадона е претърпял успешна мозъчна операция. Това разкри личният лекар на звездата Леополдо Луке, цитиран от сайта на популярния италиански журналист Джанлука Ди Марцио.

Марадона, който навърши 60 преди дни, беше хоспитализиран в неделя вечерта. Първоначално близките му не съобщаваха точна причина, но се оказа, че действително той е имал проблем с мозъка, където е бил открит съсирек кръв при прегледите.

"Решихме проблема му след половинчасова операция. Всичко премина добре и сега Диего остава под наблюдение. Операцията беше важна, вече няма отток и Марадона ще се възстанови", коментира лекаря.

В последните години Марадона има постоянни проблеми със здравето. За последно той се появи публично на мач на Химнасия Ла Плата, където е треньор, но напусна бързо, като му беше оказана помощ в придвижването.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бургас

    6 2 Отговор
    Ми то голямо шмъркане и поркане беше :)
  • 2 Докторите

    2 2 Отговор
    Напомпахме го през ушите и готово.
  • 3 един от многото

    3 2 Отговор
    Интересно какво ли са оперирали!
  • 4 Петър

    0 1 Отговор
    Белото им показа тъмната страна.