Last news in Fakti

4 Ноември, 2020 17:51 2 590 0

От ПСЖ искали Тиаго, ама взели брат му!

  • тиаго алкантара-
  • псж-
  • футбол-
  • ливърпул-
  • рафиня

Рафиня и Тиаго може да са братя, но играят за различни държави, като първият е част от Бразилия, а вторият - за Испания

Бащата на Тиаго Алкантара потвърди, че Пари Сен Жермен се е опитал да подпише със сина му през лятото. Те обаче не успяха да го убедят и така испанецът премина в Ливърпул. Това принуди френските шампиони да потърсят друг играч и се спряха на…брат му - Рафиня.

„Говорих с директора на ПСЖ Леонардо преди време, но това беше за Тиаго“, каза Мазиньо пред „France Football“.

„Леонардо искаше да го вземе в ПСЖ, но Тиаго вече беше сключил сделка с Ливърпул. Тогава говорихме за Рафа, но по това време той не беше част от плановете на Леонардо. Всичко се ускори в последния ден. Беше понеделник и трябваше да работим усилено, за да убедим двата клуба. Бяхме уплашени, но слава Богу, пет или шест часа преди крайния срок, сключихме сделка. Леонардо искаше Тиаго той взе Рафиня. А за Рафа беше мечта да се присъедини към такъв клуб”, добави още бащата на двамата братя.

Рафиня и Тиаго може да са братя, но играят за различни държави, като първият е част от Бразилия, а вторият - за Испания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА