Last news in Fakti

4 Ноември, 2020 20:00 2 791 2

Българският първенец бие в Шампионската лига

  • нса-
  • женски футбол-
  • шампионска лига-
  • футбол

НСА победи с 3:1 ЖФК Каменица Саса от Северна Македония

Българският първенец бие в Шампионската лига - 1

Женският футболен отбор на НСА София победи с 3:1 ЖФК Каменица Саса от Северна Македония в мач от Шампионската лига за жени.

Два гола за българския тим вкара Тея Пенкова (17, 45+1), разписа се и Леонора Желева (44). Димитровска отбеляза почетното попадение за гостенките в двубоя, който се игра на Националния стадион "Васил Левски".

И през второто полувреме тимът на треньорката Силвия Радойска имаше повече голови положения, но до нови попадения не се стигна. Каменица завърши мача с 10 души, след като Талевска получи червен картон в 86-ата минута.

Треньор на северномакедонския тим е бившият футболист на Пирин, Локомотив Пд, Славия и Лудогорец Зоран Златковски.

Срещите от първите кръгове в дамската Шампионска лига се решават в един мач и отборът на НСА ще разбере следващия си съперник в петък (6 ноември), когато е жребият.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.