Last news in Fakti

5 Ноември, 2020 06:29 2 184 0

Барса се измъчи, но победи Динамо, Ювентус разби Ференцварош (ВИДЕО)

  • барселона-
  • ювентус-
  • шампионска лига-
  • динамо киев-
  • ференцварош-
  • футбол

Головете за каталунците вкараха Лионел Меси от дузпа и Жерар Пике

Барса се измъчи, но победи Динамо, Ювентус разби Ференцварош (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона изигра слаб мач и победи трудно с 2:1 Динамо (Киев) в мач от група "G" на Шампионската лига. Головете за каталунците вкараха Лионел Меси от дузпа и Жерар Пике. Точен за украинския гранд бе Циганков.

В началото на седмицата имаше сериозни опасения, че мачът може да не се играе заради отсъствието на голям брой футболисти на Динамо (Киев), заразени с коронавирус. Точната бройка на заболелите беше 13, а за капак от състава на украинците липсваше и наказаният капитан Сергей Сидорчук.

Барса се измъчи, но победи Динамо, Ювентус разби Ференцварош (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Каталунците притиснаха съперника си от първия съдийски сигнал. В 4-ата минута Денис Попов фаулира Лионел Меси в наказателното поле и главния рефер Майкъл Оливър посочи бялата точка. Лео застана зад топката и вкара за 1:0.

"Блаугранас" продължиха да атакуват и малко по-късно Педри нацели гредата. В 18-ата минута Нещерет спаси удар на Меси.

Барса се измъчи, но победи Динамо, Ювентус разби Ференцварош (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Барселона стигна до втори гол едва в 66-ата минута. Тогава Фати центрира в наказателното поле към оставения непокрит Жерар Пике, който вкара за 2:0.

В 75-ата минута Вербич засече центриране от левия фланг, Тер Стеген спаси, но притичалият Циганков стигна пръв до топката и я вкара в мрежата.

В другия мач от групата Ювентус разби с 4:1 като гост Ференцварош. Два гола за успеха вкара Алваро Мората. Веднъж се разписа Пауло Дибала, а автогол си отбеляза Лаша Двали. За домакините точен бе Боли.

В 7-ата минута Хуан Куадрадо проби отдясно и центрира в наказателното поле, където Роналдо не успя да играе с топката, но на втора греда Алваро Мората бе точен за 0:1.

След час игра Роналдо намери Мората в наказателното поле и испанският нападател вкара втория си гол в срещата.

В 73-ата минута резултатът стана класически. Пауло Дибала се възползва от грешка на вратаря и прати топката във вратата. Дибуш не успя да овладее подаване на защитник, а аржетинският нападател се озова на празна врата за 0:3.

Осем минути по-късно Дибуш направи нова огромна грешка. Дибала пресече подаването на вратаря и нанесе силен удар, който Лаша Двали прати в собствената си врата. Крайният резултат оформи Боли в 90-ата минута.

Барселона е с пълен актив от 9 точки, докато Юве е втори с шест пунка. Динамо и Ференцваарош са с по 1 точка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА