Last news in Fakti

5 Ноември, 2020 11:13 1 372 0

Солскяер след поредната издънка: Не бяхме на нужното ниво, това е

  • солскяер-
  • манчестър юнайтед-
  • издънка-
  • загуба-
  • истанбул башакшехир-
  • шампионска лига

"Последните два мача бяха като удар в стомаха", призна мениджърът на Манчестър Юнайтед

Солскяер след поредната издънка: Не бяхме на нужното ниво, това е - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер нямаше как да е доволен след загубата с 1:2 от Истанбул Башакшехир в Шампионската лига. Той заяви, че представянето на играчите му в тази среща не е било на нужното ниво.

"Представянето ни не бе достатъчно добро срещу отбор, който работи здраво и ни хвана на контраатаки на няколко пъти. В първия случай изпълнихме къс корнер, но забравихме за човека в предни позиции, а това е непростимо. Голът на Марсиал преди почивката ни даде надежди, че можем да натиснем през второто полувреме. Хвърлихме се с всички сили, но не успяхме да ги пречупим. Няма как просто да се обърнеш и да вземеш трите точки в Шампионската лига. Не бяхме на нужното ниво, това е. Не е лесно да останеш позитивен, когато си загубил по този начин, но въпреки това смятам, че имам много добри играчи", заяви Солскяер.

"Последните два мача бяха като удар в стомаха. Единственият начин да реагираме, надявам се и играчите да са на това мнение, е като се вдигнем и покажем какво можем срещу Евертън. Радвам се, че имаме мач в събота. Тези резултати ни разклатиха сериозно. Те бяха като сблъсък с реалността. Но трябва да останем силни", допълни норвежецът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА