Last news in Fakti

5 Ноември, 2020 19:32 2 778 0

Заради балканска псувня към Крушарски изгонили футболист от Локо Пд

  • христо крушарски-
  • анте аралица-
  • футбол-
  • локомотив пловдив

Тоя Анте ли е, Манте ли е, беше дотука. Гоня го!

Заради балканска псувня към Крушарски изгонили футболист от Локо Пд - 1
Снимка: БГНЕС

Звучна балканска псувня станала причина за един от най-големите скандали в българския футбол и изгонването на Анте Аралица от Локомотив (Пловдив). Още по-скандалното е, че хърватският нападател е напсувал самия собственик на клуба Христо Крушарски, пише БЛИЦ.

По-рано през деня бизнесменът призна пред колегите от Дарик радио, че Аралица е отстранен заради обиди по адрес на публиката по време на мача с Монтана на „Лаута“, завършил 2:2.

Има обаче една важна подробност – двубоят се игра без зрители. При смяната Крушарски подвикнал от ложите нещо по адрес на Анте. И тъй като всичко се чува, Аралица не оставил устата си затворена, а напсувал гнусно началника си.

"Беше си мазна псувня. От ония сръбските, знаете ги, макар че Анте е хърватин. Всичко се чу, защото нямаше публика", признаха свидетели на екшъна.

Ушите на Крушарски никак не останали погалени от каруцарската ругатня. Напротив - настръхнали зловещо. Веднага след мача той отишъл при треньора Бруно Акрапович и му казал: „Тоя Анте ли е, Манте ли е, беше дотука. Гоня го! И без това договорът му изтича през декември. Да се маха още сега! Ще ме псува мене, дето му слагам хляба в устата?! Това не е за прощаване...“.

Наставникът и помощниците му първоначално си помислили, че шефът им е афектиран и че утре ще му мине. Да, ама на Крушарски хич не му минало. На другата сутрин той обявил отново решението си.

„Каквото съм му плащал до момента, това беше. Махайте го веднага и на секундата. Да не съм го видял повече на тренировките, камо ли в игра“, повече от категоричен бил „черно-белият“ началник.

Договорът на Аралица с Локомотив (Пловдив) е бил разтрогнат официално вчера и от днес Анте е свободен футболист.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА