6 Ноември, 2020 10:56 1 596 5

Станислав Генчев: Най-слабото ни първо полувреме този сезон

  • лудогорец-
  • респект-
  • полувреме-
  • генчев-
  • тотнъм-
  • лига европа

"Влязохме в мача с прекалено голям респект към Тотнъм", ядосва се наставникът на Лудогорец

Станислав Генчев: Най-слабото ни първо полувреме този сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев коментира представянето на отбора срещу Тотнъм. "Орлите" отстъпиха с 1:3, след като лондончани ги надиграха в мача от група "J" на Лига Европа.

"Най-слабото ни първо полувреме този сезон. Влязохме с прекалено голям респект. Второто вече знаехме, че каквото сме имали, вече е загубено и бяхме по-освободени. Бяхме много слаби първото полувреме. Второто играхме една идея по-добре, но класата на Тотнъм оказа влияние. В момент на подем, допуснахме грешка и Тотнъм успя да си затвори мача", каза Генчев.

"Едно от най-слабите места в отбора са статичните положения в защита. Трябва да се работи върху тези неща, не е нормално да получаваме голове три поредни мача от корнер. Вината не е само на защитниците, а на целия отбор. Всички трябва да участват в защита. Не може да разчитаме само на някои, а другите да не ги подкрепят. Вината е на целия отбор, не на отделни личности", продължи наставникът на шампионите.

"За Митков се колебаех до последно, но така бе предвидено. За Иван Йорданов исках да усети какво е да се играе в Лига Европа, но за съжаление малко се забави смяната", каза той.

"Доволен съм от реакцията през второто полувреме. Тогава показахме, че можем да играем добър футбол. Създадохме поне три чисти голови положения, вкарахме гол и това трябва да ни послужи за пример”, добави Генчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 уточнение

    5 1 Отговор
    този човек говори глупости.
  • 2 6532

    5 0 Отговор
    Останах потресен, като гледах Лудогорец. Приличаха на колчета за тренировка, около които Тотнъм си играеха, както искат. Цяло щастие е, че не биха с 10 гола разлика.
  • 3 Смях

    5 0 Отговор
    Обаче какви лачени чепици, какво шарено елече, какво изтупано костюмче! Приличаше на каракачанска булка.
  • 4 Дълбоко виждащ

    3 0 Отговор
    Беше ме срам да гледам този мач го гледах до 15минута.Бил съм спортист дори и сега на стари години играх в Германия!Губил съм не много,побеждавал съм много.Никога не съм се чуствал толкова скерно ,като вчера гледайки 15м от този мач!От тази корона,толкова изперках,че вече 2 или 3 път се опитвам да гледам футбол маде бг...
  • 5 смешковци

    3 0 Отговор
    Както винаги преди такива мачове нашите голям го вадят,но впоследствие се оказва много мек.Забележете само Моуриньо с какво уважение говореше за ромската делиорманска тумба,а нашите се кокошинеха като декоративни петлета преди мача.Все едно мишка се ежи на тигър.А Т отнъм дори не се изпотиха снощи.Сигурно много по-трудно им е било да намерят това затънтено място и да свикнат с обора,в който са попаднали.