Last news in Fakti

6 Ноември, 2020 17:55 2 022 2

Член на кралското семейство на Абу Даби купува Дарби Каунти

  • футбол-
  • дарби каунти-
  • англия-
  • абу даби

Сделката е договорена принципно след разговори, проведени между собственика на Дерби Мел Морис с "Derventio Holdings Limited"

Член на кралското семейство на Абу Даби купува Дарби Каунти - 1

Предложението Дарби Каунти да стане собственост на члена на кралското семейство на Абу Даби шейх Халед бин Зайед Ал Неян е одобрено от английската футболна лига, съобщиха от английския клуб. Сделката е договорена принципно след разговори, проведени между собственика на Дерби Мел Морис с "Derventio Holdings Limited", която се контролира от "Bin Zayed International LLC" на шейх Халед.

Преди известно време шейх Халед е направил оферти за закупуване на клубовете от Висшата лига Ливърпул и Нюкасъл Юнайтед, които не са били одобрени, съобщават британските медии.

В изявлението Дарби Каунти уточнява, че сделката е получила зелена светлина за продължаване и "се очаква да приключи много скоро".

Дарби Каунти е на предпоследно място в класирането на Чемпиъншип след шест мача без победа, а мениджър на тима е Филип Коку. Холандецът няма да бъде на пейката за мача с Барнзли в събота, тъй като той и Морис се самоизолираха, след като изпълнителният директор на клуба Стивън Пиърс даде положителен тест за Ковид-19.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дельо Хайдутин

    1 2 Отговор
    Вече ще е Абу Дани Каунти
  • 2 Янко

    1 0 Отговор
    Я па ти