Last news in Fakti

7 Ноември, 2020 17:47 1 489 0

В Ботев доволни от точката, взета в мача с Черно море

  • efbet лига-
  • ботев (пловдив)-
  • черно море-
  • 0:0-
  • георги онов

Георги Онов, който днес води отбора, даде интервю след края на мача

В Ботев доволни от точката, взета в мача с Черно море - 1
Снимка: БГНЕС

Помощник треньорът на Ботев (Пловдив) - Георги Онов, бе доволен от спечелената точка срещу тима на Черно море.

''С оглед на развоя на мача сме доволни от точката. Двамата отсъстващи много ни липсваха. Знаете какво означава Тодор Неделев за Ботев (Пловдив), а Атанас Илиев е голмайсторът на отбора. Нормално е да сме доволни“, заяви Онов.

„Идеята ни беше да държим топката и да не даваме възможност на Черно море да играе с нея, защото те са отбор, който може да го прави. През първото полувреме имахме това, но през второто се изморихме и гостите поеха контрола на топката. Имахме възможност за добри контраатаки, направихме такива, но последният пас ни липсваше, за да вкараме гол“, добави той.

„Постоянно комуникираме, работим, мислим и престрояваме отбора. Колективът е най-важен. Целта в следващите две седмици е физически да се подобрим. Разбира се и контузените играчи да бъдат възстановени. Малко по-малко ще мислим за мача с Лудогорец. Мислим и за класирането, защото виждате, че с две поредни победи можеш да влезеш в шестицата'', каза още Онов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА