Last news in Fakti

8 Ноември, 2020 15:09 1 484 2

Грандиозна скука беляза Етър-Арда

  • efbet лига-
  • етър-
  • арда-
  • 0:0

Съвсем логично двубоят завърши при нулево равенство

Грандиозна скука беляза Етър-Арда - 1
Снимка: FCARDA.bg

Отборите на Етър и Арда изиграха доста скучен двубой, който завърши при резултат 0:0. Срещата от 12-ия кръг на efbet Лига не предложи почти никакви емоции и донякъде заслужено завърши без попадения. Гостите от Кърджали бяха по-активния тим на терена и създадоха няколко по-интересни ситуации, които обаче не затрудниха защитата на "болярите". Етър пък не показа нищо в атака и продължава да търси своята първа победа от началото на сезона.

Възпитаниците на Петко Петков остават последни с актив от три точки, докато Арда са на шестата позиция с 18 пункта и пропусна възможността да се изкачи до третата позиция. След паузата за национални отбори "виолетовите" гостуват на Славия, докато кърджалийци приемат Царско село.

Първите минути на двубоя преминаха в спокойно темпо без опасности пред някоя от двете врати. И двата тима опитаха плавни атаки, но без да завършат с удар.

В следващите минути гостите от Кърджали, които днес играят в червени екипи, опитаха да се настанят в половината на своите домакини, като изпълниха един пряк свободен удар и след това корнер, но до опасност пред Анатоли Господинов отново не се стигна.

В 28-ата минута бе извършена принудителна смяна в тима на Арда. Петко Ганев се строполи на терена и извика от болка. Той беше изнесен с носилка, а след това бе качен и на линейка. Негово място зае Иван Тилев.

Първият удар към една от двете врати дойде в 33-ата минута, когато Емил Мартинов стреля извън наказателното поле, но неточно покрай вратата на Анатоли Господинов.

В следващите минути двата отбора изпълниха по един пряк свободен удар, но без опасности за двамата вратари.

Две минути преди края на първата част Матеос Леони опита удар, но право в ръцете на Господинов.

През второто полувреме Арда се опита да вдигне оборотите, като събитията на терена се развиваха предимно в половината на Етър.

В 55-ата минута Леони стреля под ъгъл, но Анатоли Господинов улови.

До края на срещата гостите от Кърджали продължиха да са по-активния тим на терена, но не успяха да намерят пътя към победното попадение и двубоят завърши при нулево реми.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най-сетне

    2 0 Отговор
    Заглавие съвсем на мястото си
  • 2 Арда фен

    1 0 Отговор
    Язък, изтървахме 3-то место е тоя равен мач.👹