Last news in Fakti

8 Ноември, 2020 18:13 1 516 0

Треньорът на Монтана съжалява: Можехме да измъкнем нещо от ЦСКА

  • монтана-
  • цска-
  • 1:2-
  • светлан кондев

''Проблемът беше, че влязохме прекалено респектирани от отбора на ЦСКА'', заяви Светлан Кондев

Треньорът на Монтана съжалява: Можехме да измъкнем нещо от ЦСКА - 1
Кадър: Diema sport

Заместникът на Никола Спасов на треньорския пост в Монтана - Светлан Кондев, сподели впечатленията си от поражението с 1:2 от ЦСКА.

"Ние сме доволни от мача днес. Проблемът беше, че влязохме прекалено респектирани от отбора на ЦСКА. Първото полувреме играта не се получи, дадохме много свободни пространства и за жалост получихме гол. През второто полувреме момчетата излязоха така, както трябва да играят, и показаха доброто лице на Монтана", заяви Кондев.

"Първото полувреме можехме да сме много по-агресивни и да не им даваме толкова свободни пространства. Проблемите ни дойдоха оттам. Второто полувреме изравнихме играта и стана равностоен мач."

"Ситуацията е такава в цял свят. Тази седмица подготовката ни бе нарушена, имаме болни футболисти, старши-треньорът го няма. Все пак затова сме 20 човека, мисля, че момчетата, които имахме, се справиха доста добре. Ние сме един екип, постоянно поддържахме връзка с Никола Спасов. Изпълнихме всичко, получи се донякъде. Мисля, че можехме и да измъкнем нещо от този мач, но не трябва да се правят трагедии. Продължаваме напред и си гоним целите", допълни Кондев.

"Има хора с оплаквания, може да ползваме тази седмица за възстановяваме, дългосрочни цели не можем да правим. Дано всичко е нормално. Добре е, че имаме пауза, за да може карантинираните футболисти да се върнат", завърши наставникът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА