9 Ноември, 2020 10:10 2 870 1

Българка дебютира в Серия А

  • евдокия попадинова-
  • наполи-
  • футбол-
  • серия а-
  • женски футбол

Беше страхотно представяне за нас, имайки предвид факта, че тимът ни не е водил тренировки от 15 дни поради много случаи на COVID-19

Българка дебютира в Серия А - 1
Снимка: Instagram

Футболистка №1 на България през последните 4 години - Евдокия Попадинова направи официален дебют за Наполи в италианската Серия А за жени. 24-годишната нападателка игра в дербито срещу силния тим на Милан, завършило с победа 2:1 за "росонерите".

"Толкова съм щастлива, че направих дебюта си за Наполи! Беше страхотно представяне за нас, имайки предвид факта, че тимът ни не е водил тренировки от 15 дни поради много случаи на COVID-19. Харесва ми да играя в Серия А и съм изключително развълнувана за това, което предстои!", написа Попадинова в Инстаграм.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    12 0 Отговор
    ето такива новини повече да има, не искам да чувам за мегз повече карбовски си я оправи тая