Last news in Fakti

9 Ноември, 2020 13:50 3 548 1

Ослепителна блондинка: Щастието на Алваро Мората зависи от моето!

  • ювентус-
  • алваро мората-
  • алис кампело-
  • футбол

Покрай децата станахме по-добри и по-задружни, натрупахме много опит заедно

Ослепителна блондинка: Щастието на Алваро Мората зависи от моето! - 1
Снимка: Instagram

Нападателят на Ювентус Алваро Мората се оказа изключително грижовен баща и съпруг.

28-годишният испанец на 29 септември стана баща на трети син – Едуардо, а съпругата му Алис Кампело не спести суперлативите по адрес на своята половинка.

❤️

Публикация, споделена от Alice Campello-Morata (@alicecampello) на Сеп 25, 2020 в 11:30 PDT

„Аз живея за него, а той за мен”, увери италианският модел, който през юли 2018-а дари футболиста с близнаците Алесандро и Леонардо.

„Неговото щастие зависи от моето и той винаги ми помага, когато съм в труден период. Неизменно съм негов приоритет. Между нас има огромна съпричастност. Не, че не спорим, но в крайна сметка любовта ни винаги остава непокътната", призна Алис пред сп. „Ола”, чиято корица украси със своите момчета.

👩🏼

Публикация, споделена от Alice Campello-Morata (@alicecampello) на Окт 11, 2020 в 10:50 PDT

Тя разказа, че е имала напрегнат момент преди раждането, защото очаквала бебето да се появи в Мадрид, където мъжът ѝ представяше Атлетико. На 22 септември обаче Алваро се завърна в Юве, където играеше между 2014 и 2016 г. Именно там започна и връзката му с ослепителната Алис, която се радва на 2,4 млн. последователи в Инстаграм.

„Смятам, че оттогава отношенията ни узряха – отчита блондинката. – Покрай децата станахме по-добри и по-задружни, натрупахме много опит заедно. Преместването ни беше малко хаотично, но най-накрая си намерихме дом. Раждането? Без съмнение беше по-спокойно от първото. Опитът много помага, беше специален момент. Този път се възстанових бързо, но покрай децата нямам много време да се грижа за себе си. Имам късмет, че тялото ми се възстановява бързо, не давам големи жертви”.

Ho pianto tutto il giorno 😄😘🏡 ❤️

Публикация, споделена от Alice Campello-Morata (@alicecampello) на Окт 2, 2020 в 11:28 PDT

25-годишната Алис споделя, че в Мадрид близнаците ходели на градина, но заради пандемията не е могла веднага да ги запише в Торино и ги гледа вкъщи. За синовете си обяснява: „Лео обича футбола и е като татко си – винаги усмихнат, сладък и активен. Алесандро набляга на книжките и развиващите игри, прилича на мен – горд и със силен характер”.

Ale e Leo ✌🏻 ❤️

Публикация, споделена от Alice Campello-Morata (@alicecampello) на Юли 30, 2020 в 2:43 PDT

За сложната ситуация покрай коронавируса Кампело казва: „Сега поведението на всеки от нас е важно и влияе върху другите. Тъжно ми е, че се случват неща, които никога не сме си представяли, че ще видим”.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фи 30 / 25 санта

    3 2 Отговор
    Оххх котьо❗❗❗