Last news in Fakti

11 Ноември, 2020 09:33 2 695 4

ЦСКА с нов тежък удар по Локо Пд, взема ас на "смърфовете"

  • диниш алмейда-
  • локомотив пловдив-
  • бруно акрапович-
  • цска

В Локомотив се надяват да задържат португалеца, като ще стартират спешни преговори с Алмейда за нов договор

ЦСКА с нов тежък удар по Локо Пд, взема ас на "смърфовете" - 1

ЦСКА готви нов удар по Локомотив Пловдив, след като се договориха с наставника на "смърфовете" Бруно Акрапович, пише Мач Телеграф.

От "Армията" още преди да се споразумеят с Бруно Акрапович са имали апетити и към друг от козовете на "черно-белите". Става въпрос за португалеца Диниш Алмейда, който е сред водещите опции за стабилизиране на защитата на "червените".

Миналият през Монако юношески национал на страната си може да се озове при досегашния си наставник без трансферна сума най-късно в края на сезона. Тогава изтича договорът му със "смърфовете".

В Локомотив се надяват да задържат португалеца, като ще стартират спешни преговори с Алмейда за нов договор. Пловдивчани са се активизирали в тази посока допълнително след раздялата с Акрапович, който неведнъж е казвал, че харесва бранителя, като дори публично го обявяваше за най-добрия чужденец в efbet Лига.

Алмейда е сред най-скъпоплатените играчи на "Лаута", но със сигурност от ЦСКА без проблем могат да му предложат двойно повече от това, което взима в момента. Така че за шефовете на Локо ще е много трудно да го убедят да остане и да преподпише.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тариката

    10 7 Отговор
    крушата си мисли че е голям тарикат, къси договорчета, тънка заплатка и лапане от евротурнира, е амасеки си намира майстора !!!
  • 2 един от многото

    6 3 Отговор
    Явно Крушарски гледа да вземе каквото може а с Локото , помагай Боже!
  • 3 Цеца

    6 3 Отговор
    Те така са си свикнали,все да отмъкват!
  • 4 Локо Пловдив

    5 0 Отговор
    Излизат два отбора на терена. Почва мача цесекато пада яко. На полувремето треньорът и най-добрите футболисти вече са червени. цесека печели мача. Червените дебили се радват.