11 Ноември, 2020 12:53 5 899 2

Отиде си още една легенда!

  • томи хейнсон-
  • нба-
  • баскетбол-
  • бостън селтикс

През 1986 година Хейнсон е приет в "Залата на славата на баскетбола" като играч, а през 2015 година получава това признание и в ролята си на треньор

Отиде си още една легенда! - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният баскетболист и треньор на Бостън Селтикс - Томи Хейнсон, почина на 87-годишна възраст, съобщи CNN. Хейнсон е участник в 10 от 17-те титли на Бостън в НБА. Осем от тях печели като играч в периода 1957-65 година, а две като треньор.

През 1986 година Хейнсон е приет в "Залата на славата на баскетбола" като играч, а през 2015 година получава това признание и в ролята си на треньор. Само още трима са били приемани в Залата като играчи и треньори. Това са Бил Шарман, Джон Уудън и Лени Уилкинс.

Отиде си още една легенда!


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    2 0 Отговор
    С такива легенди, нашето общество си заслужава Ковид-а!
  • 2 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    СЕГА ВОДАТА МУ ЩЕ СЕ ИЗПАРИ В НЕБЕТО И ЩЕ ПАДНЕ С ДЪЖД И НЯКОЙ ЩЕ СИ НАПРАВИ КАФЕ С НЕГОВАТА ВОДА -МОЛЕКУЛИ !!!!!