Last news in Fakti

11 Ноември, 2020 13:09 1 824 0

Анчелоти: Ибрахимович и Роналдо сякаш са безсмъртни

  • футбол-
  • златан ибрахимович-
  • кристиано роналдо-
  • милан-
  • ювентус-
  • карло анчелоти

Когато Ибра отиде да играе в САЩ, си мислех, че кариерата му е към края си

Анчелоти: Ибрахимович и Роналдо сякаш са безсмъртни - 1

Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти коментира случващото се в италианското първенство през този сезон. Според него Милан още не е на нивото на Ювентус и Интер, въпреки отличния старт на кампанията.

"Милан има страхотни резултати, но мисля, че на "росонерите" все още им липсва нещо, за да бъдат на нивото на Ювентус и Интер. Да не забравяме, че това е странен сезон навсякъде в Европа, виждам доста изненадващи резултати. Някои водачи в класирането ще бъдат непредвидими в началото на сезона. Всичко е възможно", коментира Анчелоти.

Наставникът сподели и за преживяването си в Наполи: "Атмосферата е прекрасна, като семейство. Неапол е красив крад с много противоречия. Никога не бях живял на юг и това беше преживяване, което си струваше. Гатузо има качествата да се справи и очаквам да свърши страхотна работа".

Анчелоти сподели и възхищението си от Златан Ибрахимович и Кристиано Роналдо: "Когато Ибра отиде да играе в САЩ, си мислех, че кариерата му е към края си. Той обаче вкара във всички мачове. Сега се върна в Италия и вкарва всяка неделя. Сякаш е безсмъртен, като Кристиано Роналдо. Да продължиш да играеш е лесно, но те не само играят, а вкарват постоянно, което не е".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА